Voubs is for sale. Contact us!
Художествена снимка 2018
Награден фонд: 100
1 во Място: €100
Разгледай
1 ви
Филипини
новак
 • Удостоен
 • Провокативен
покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

В този конкурс търсим най-добрата художествена снимка на 2018.

От VOUBS искаме да предизвикаме вашето въображение по начин, по който вие ще разучите таланта си. Креативността на човека е едно от най-важните му качества.

 

Най-вероятно искате да разберете какво имаме предвид под художествена снимка. Отоворът е простичък: всички, до което можете да достигнете благодарение на фантазията. Не ви задължаваме да ходите в скип музей в голяма европейска столица, за да снимате известна картина.  Нито пък ви пращаме в подлеза на метрото.за да анализирате графитите. Ние искаме да помогнем да покажете най-доброто от себе си.

 

Покажете ни, че сте създател с фотоапарат в ръка. Това е изкуството - няма правила, има само изразяване на себе си, на това, което ти е на сърце. Световно признат за най-добър художник за последните 100 години, Пабло Пикасо казва:

 

“Изкуството измива от душата прахта на ежедневието.”

 

А истинското произведение кара хората да мислят за много други неща. Всеки отделен човек си прави различна асоциация. За нашите души това е моментът да се пореят и да бъдат свободни, само и благодарение на изкуството.

Какво е животът без изкуство?

Да, нека си признаем, че нашето ежедневие би било празно без песен или добър стил или може би страхотна снимка, която да видим. А не е ли изкуството точно единственият успешен опит за безсмъртие, защото човечеството никога няма да забрави Омир, Шекспир, Ван Гог и много други.  Единственото нещо, което остава завинаги, е изкуството и нищо друго. В дигиталната ни епоха, не е ли време да се намери водещият, който ще пристъпи в светлината на прожекторите на световната сцена на художествената фотография?

 

Кой може да участва в този конкурс?

Най-вероятно ще попитате този въпрос, след като вече сте прочели тук велики имена. И ето списъкът с хора, които е добре дошъл да участва:

 • фотографи-любители;
 • фотографи-професионалисти;
 • всеки, който има добро въображение и страст към фотографията.

 

Така че ако спадате към някоя от горепосочените категории, не се колебайте да се присъедините към конкурса ни. Няма загубили, дори няма входна такса за участие. Имате право да регистрирате 4 ваши снимки.

 

Бъдете вдъхновени!

 

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Всички

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Фотографи

Времетраене

39 Days

Период за регистрация

1 Октомври 2018  -  9 Ноември 2018

Публичен вот

10 Октомври 2018  -  9 Ноември 2018

Жури гласуване

10 Октомври 2018  -  9 Ноември 2018

Обявяване на победители

9 Ноември 2018

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 100000

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 4

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.