Voubs is for sale. Contact us!
Конкурс за “Макро фотография”
Награден фонд: 178
1 во Място: €178
Разгледай
1 ви
България
новак
 • Удостоен
 • Харесван
A beautiful hummingbird hawk-moth (Macroglossum stellatarum)

Close-up of a beautiful hummingbird hawk-moth (Macroglossum stellatarum) hovering over a yellow blooming flower while preparing its long proboscis to collect nectar.

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Конкурсът е отворен за фотографи, които имат желание да представят своите произведения на тема макрофотография. Тук ще намерите подходящите за Вас състезания, в които може да спечелите невероятни награди. Участвайте още сега. Красотата на макро фотографията Това е състезание за висококачествени макро снимки. Темата не е ограничена и може да бъде всякакъв тип макро фотография. Това е фотография в екстремно близък план, обикновено на много малки обекти, където размера на обекта на снимката е по-голям от размера на живо. Включва заснемането на миниатюрни обекти, с невероятни детайли, които може и никога да не сте забелязвали досега. Според някои, за да се нарече макро една фотография, тя трябва да представя предмета в отношение минимум 2:1. По дефиниция, започва от 1:1 и стига до към мащаб 20:1, от където продължава вече микро фотографията. Как да участвате в състезанието? Всеки регистриран потребител може да участва, като заплати входна такса за участие от 5 Wings. Организаторът гарантира награден фонд от страхотните 150 евро. 50% от събраните входни такси или точно 2,5 WINGS, ще се натрупват в допълнителния награден фонд над сигурните 150 евро. 1 WINGS от виртуалната валута на сайта се равнява на 0,32 евро, което означава, че всеки допуснат до участие, ще прибави 0,80 евро към гарантирания награден фонд. Какво представлява WINGS? Важно условие, без което състезанието не може да стартира, е да има поне двама регистрирани участници. За да участвате в надпреварата, трябва да притежавате в портфейла към регистрацията си поне 5 WINGS (на цена от 2,40 евро) за всяка снимка. VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате входните такси за участие. Как можете да закупите от виртуалната валута? Това става онлайн чрез PayPal и ePay. Какви са наградите за победителите? Победителят с най-висока обща оценка, ще получи страхотните 150 евро награда + 50% от входните такси, получени от всички участници. Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS като поощрителна награда по сметката си. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури екип от 3 души. 75% е максималният резултат, който може да постигне всеки участник. Регистрацията започва на 08.11.2016 г. и приключва на 19.12.2016 г. Победителят в конкурса и крайното класиране ще бъдат обявени онлайн. Класирането и резултатите, ще бъдат видими през последните седем дни на конкурса. Изберете VOUBS Платформата е място където, докато се забавлявате и развивате таланта си, печелите пари, продукти или от виртуалната валута WINGS. VOUBS Ви дава нови възможности. При нас всеки регистриран потребител, може да създаде собствени проекти и да предлага награди във всички съществуващи дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

8 Ноември 2016  -  19 Декември 2016

Публичен вот

15 Ноември 2016  -  22 Декември 2016

Жури гласуване

15 Ноември 2016  -  22 Декември 2016

Обявяване на победители

22 Декември 2016

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 1111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори