Voubs is for sale. Contact us!
Конкурс за “Най-добра снимка на църква”
Награден фонд: 177
1 во Място: €177
Разгледай
1 ви
Сърбия
новак
 • Удостоен
St. Sava temple in Belgrade, Serbia, in long exposure shot

Photo one of the largest Orthodox church in the world, shot with long exposure at night with a monument to Karadjordje, the founder of modern Serbia in foreground.

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

VOUBS очаква вашите фотографии Конкурсът е за снимки на известни и не толкова известни църкви по света, които впечатляват с архитектурата си. Подходящ е за участници от цял свят, които желаят да представят своето фотографско изкуство и умения пред аудиторията на сайта. Участвайте още сега, приготвили сме Ви чудесни награди. Това е състезание, в което участниците са посветили неповторими кадри на любимите си църкви по света. Тези храмове, ни дават неизчерпаеми идеи, да уловим и запечатим различни сюжети с историческа и духовна цена. Църквите са храмове, в който се отслужват християнски богослужения. Видовете според предназначението си са: Катедрален храм, енорийска църква и параклис. Християнският храм се съставлява от 3 основни части – основна част (наос), олтар и притвор. Снимките трябва да бъдат фокусирани върху различните архитектурни видове: ротонда; базилика; кръстокуполна и други. При нас ще откриете подходящите за Вас състезания, в които може да участвате и да спечелите невероятни награди. Какви възможности получавате? Всеки регистриран потребител може да участва, като заплати входна такса за участие от 5 Wings. Организаторът гарантира награден фонд от страхотните 150 евро. 50% от събраните входни такси или точно 2,5 WINGS, ще се натрупват в допълнителния награден фонд над сигурните 150 евро. 1 WINGS от виртуалната валута на сайта се равнява на 0,32 евро, което означава, че всеки допуснат до участие, ще прибави 0,80 евро към гарантирания фонд. За да участвате в конкурса, трябва да притежавате в портфейла към регистрацията си поне 5 WINGS (на цена от 2,40 евро) за всяка снимка. VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате входните такси за участие. Как можете да закупите от виртуалната валута? Това става онлайн чрез PayPal и ePay. Важно условие, без което състезанието не може да стартира, е да има поне двама регистрирани участници. Победителят с най-висока обща оценка, ще получи 150 евро парична награда + 50% от входните такси, получени от всички участници. Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката си. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури в екип от 3 души. 75% е максималният резултат, който може да постигне всеки участник. Регистрацията започва на 14.11.2016 г. и приключва на 25.12.2016 г. Победителят в конкурса и крайното класиране ще бъдат обявени онлайн. Класирането и резултатите, ще бъдат видими през последните седем дни на конкурса. Станете част от света на VOUBS Платформата е място където, докато се забавлявате и развивате таланта си, печелите пари, продукти или от виртуалната валута WINGS. При нас всеки регистриран потребител, може да създаде собствени проекти и да предлага награди във всички съществуващи дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката e Фамозо Груп ООД.
Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

14 Ноември 2016  -  25 Декември 2016

Публичен вот

21 Ноември 2016  -  28 Декември 2016

Жури гласуване

21 Ноември 2016  -  28 Декември 2016

Обявяване на победители

28 Декември 2016

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 1111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори