Voubs is for sale. Contact us!
Конкурс за ново лого: Спечели 300 евро
Награден фонд: 300
1 во Място: €300
Разгледай
1 ви
България
новак
 • Удостоен
Арго ЕООД-РУСЕ

Дизайн на лого за кофичка кисело мляко и етикет на шпеков салам Арго ЕООД-РУСЕ

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Фирма АРГО стартира производство на нова продуктова линия - кисело мляко и колбаси с наименованието АРГО. Продуктите се разпространяват единствено в региона на град Русе и област Русе. Продуктите нямат слоган или мото т.е. препоръчително е да получим подобни предложения. Фирмата има текущо лого, което може да свалите от линка в дъното. Могат да се предлагат промени в дизайна на текущото лого или да се предложи изцяло ново или да се използва настоящето. Да се проектира дизайн върху кофичка кисело мляко и колбас. Награден фонд 300 евро за първото място. Допускат се участници от цял свят. Време за регистрация - 30 дни. Победителя ще бъде избран чрез гласуване на публика и жури, но рейтинга от журито е решителен и 1000 пъти по-тежък от този на другите автори. Свали настоящето лого от тук: https://www.voubs.com/download/ARGO.cdr и тук: https://www.voubs.com/download/ARGO.jpg
Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Целева общност

Времетраене

38 Days

Период за регистрация

19 Февруари 2016  -  22 Март 2016

Публичен вот

29 Февруари 2016  -  27 Март 2016

Жури гласуване

29 Февруари 2016  -  27 Март 2016

Обявяване на победители

28 Март 2016

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file
Може да участвате в този конкурс със снимки на тема "Конкурс за ново лого: Спечели 300 евро" Награда: 300 евро парична награда за 1-во място Какво се изисква от Вас като участник? - Използвайте текущото лого на фирма Арго и създайте дизайн на кисело мляко и колбаси под марката АРГО - Изобретете ново лого и го използвайте за дизайн на кисело мляко и колбас под марката АРГО - Подобрете текущото лого на фирма Арго и го използвайте за дизайн на кисело мляко и колбас под марката АРГО - Участвайте със снимка, чието изображение включва три елемента - лого Арго, дизайн на колбас Арго и дизайн на кисело мляко Арго - Този конкурс е без входна такса - Трябва да сте на възраст минимум 14 години, за да участвате - Трябва да предоставите Вашите истински имена, телефон за връзка, и-мейл адрес, възраст и професия - Дизайна трябва да е изработен лично от вас и да не включва никакви елементи с авторски права на трети страни - Може да участвате с неограничен брой дизайн предложения Правила на гласуване: Този конкурс ще се проведе в един рунд.Общия резултат ще се формира от: а) 1 "споделяне" или "лайк" във фейсбук - 0.01 точка б) 1 рейтинг точка от потребител на VOUBS = 1, съответно 2=2 и 10 = 10 в) 100 бр. преглеждания на снимката = 0.1 точка г) 1 рейтинг точка от жури в конкурса = 1000 точки, съответно 2= 2000, 10= 10 000 точки В конкурса ще има право да гласува 8-членно жури избрано от Организатора д) Журито ще гласува само за участници, които са техни фаворити Дисквалификация или отнемане на право на участие може да настъпи внезапно ако: - Регистрирате повече от един акаунт във VOUBS с цел да гласувате за себе си или за други потребители - Участвате с неподходяща за темата на конкурса медиа - Опитвате да манипулирате гласуването и крайния резултат - Използвате елементи с авторски права на трети лица - Накърнявате имиджа на организатора - Отнемане на гласове, дисквалификация, одобряване и отказване на снимки за участие се извършва от екип на VOUBS Срокове: Регистрацията започва от 22.02.2016г. и ще приключи на 22.03.2016г. Гласуването ще стартира на 29.02.2016г. и ще приключи на 27.03.2016г. Класирането и общия резултат ще бъдат видими за всички посетители през цялото време на провеждане на конкурса Победителят ще бъде известен на 28.03.2016г.

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 2222

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори