Voubs is for sale. Contact us!
Модна Фотография VIPA2016
Награден фонд: 6K
1 во Място: €2000
Разгледай
1 ви
Словакия
новак
 • Удостоен
High Above The Sky

Fashion dance portrait at the roof of skyscraper

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Модно предизвикателство за фотографи

VIPA 2016 е състезание, отворено за фотографи от цял свят. Конкурсът включва 6 дисциплини, като всяка от тях се провежда в 2 кръга. Дисциплината "Модна Фотография VIPA 2016" е отворена само за участници, имащи отношение към модата.

Покажете ни вашите умения

Акцентът на фотографиите, трябва да бъде насочен към: дрехи; бижута; грим; обувки; боди арт; прически; снимки в интериор и екстериор; които допълват визията; изображения, които пресъздават история и оставят емоция; други възможности за атрактивно представяне на модни колекции; събития; реклама и т.н.

Участвайте и може да спечелите невероятните 6000 евро

Най-добрите 5 фотографии ще спечелят невероятните 6000 евро. На победителите с най-висока обща оценка, ще се изплатят следните чудесни парични награди в евро: 1-во място - 2000; 2-ро място - 1500; 3-то място - 1000; 4-то място - 800; 5-то място - 700. Всеки класиран състезател от 6-то до 20-то място, ще получи насърчителна награда от 20 WINGS, които ще бъдат добавени към сметката му.

В първия кръг на VIPA, жури екип от 9 професионалисти заедно с потребителите ще гласува за най-добрите медии. Във втори кръг гласуват само потребителите чрез WINGS валута за 50-те най-добри снимки, класирани от първи рунд. Журито подрежда най-добрите фотографии от 1-о до 50-о място, но вие имате възможност да повлияете на крайния резултат. Използвайте виртуалната валута, за да закупите допълнителни гласове и да промотирате участието си или това на вашите фаворити.

Какво е WINGS?

VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате входните такси за участие. 1 WINGS се равнява на 0,32 евро. Всеки регистриран потребител може да участва, като заплати входна такса за участие. За да участвате, трябва да притежавате в портфейла си поне 20 WINGS (на цена от 9,60 евро) за всяка снимка. Как можете да закупите от виртуалната валута? Това става чрез PayPal и ePay.

Участвайте с вашите най-добри фотографии, споделете ги и имате шанс да спечелете страхотни награди. Крайният срок за участие в конкурса е 15.01.2017 година.

VOUBS е мястото където да разкриете таланта си

Това е мястото където, докато се забавлявате и разкривате таланта си, може да си спечелите парични награди, страхотни продукти и виртуална валута WINGS. Но това не е всичко. Тук всеки регистриран потребител може да създава свои собствени конкурси и да предлага награди във всички дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Целева общност

Времетраене

15 Days

Период за регистрация

1 Февруари 2017  -  15 Февруари 2017

Публичен вот

1 Февруари 2017  -  15 Февруари 2017

Жури гласуване

1 Февруари 2017  -  15 Февруари 2017

Обявяване на победители

16 Февруари 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

VIPA е фотографски конкурс, отворен за професионални фотографи и аматьори от цял свят. Максималният допустим размер, който може да спечели един и същ фотограф от 6-те конкурса + Фотограф на годината, е 17 000 евро!

Теми и категории Снимките трябва да отговарят на следните категории и теми:

ХОРА И ПОРТРЕТИ: мъже, жени, деца, портрети, други.

АРХИТЕКТУРА: мостове, сгради, градски пейзажи, индустриални, интериорни, панорама, други.

ХРАНА: снимки с основен фокус върху храна.

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ от БЪЛГАРИЯ: природа, исторически забележителности, култура и изкуство.

МОДА: Снимки с основен фокус върху дрехи, бижута, грим, обувки, боди арт, прически, снимки в интериор или екстериор, допълващи визията, други атрактивни опции.

РЕПОРТАЖ: всички видове събития, феномени, факти в различни области от живота, журналистика.

Календар

Начална дата за регистрация: 1 юни 2016 г.

Краен срок за участие: 15 януари 2017 г.

Гласуване 1-ви рунд: от 9 юли 2016 г. до 31 януари 2017 г.

Гласуване 2-ри рунд: от 01 до 15 февруари 2017 г.

Обявяване на всички жури членове: 9 октомври 2016 г.

Обявяване на финално класиране: 16 февруари 2017 г.

Церемония по награждаване: Март 2017 г.

Откриване на изложбата: Март 2017 г.

Изплащане на паричните награди на победителите: 16.02.2017 г. до 10.03.2017 г.

Гласуване

VIPA 2016 ще се проведе в два кръга:

1-и кръг – гласуване на жури екип и потребители, които избират 50-те най-добри медии във всяка една категория.

2-и кръг – гласуване само от регистрирани членове на VOUBS чрез WINGS валута, които оценяват 50-те най-добри фотографии, класирани от първи кръг.

Препоръчителни критерии за оценка са Оригиналност (50%), Техника (30%), Творчество (10%), Описание и завършеност (10%).

Такси за участие

За да участвате в конкурса, трябва да притежавате в портфейла си минимум 20 WINGS (на цена от 9,60 евро) за всяка снимка. Сайтът работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към виртуалния ви портфейл и чрез която заплащате входните такси за участие в конкурса или закупувате друг вид услуги, предлагани в платформата.

Закупуването на виртуална валута се извършва основно чрез PayPal и ePay.

Закупуване на WINGS може да бъде възможно в някои региони чрез:

- PayPal - Кредитна карта

- Банков превод

- SMS

- Skrill

- Neteller

Подаване на снимки

Всички материали трябва да бъдат предоставени само онлайн. Една снимка не може да участва в повече от една категория. Снимките трябва да бъдат във формат JPG, JPEG. Размерът на всеки файл не трябва да надвишава 10 МВ. Медии изцяло създадени на компютър, фотомонтажи, снимки с подписи или водни знаци не са разрешени.

Заглавието на файла трябва да бъде на английски език, уникално, релевантно на снимката и не трябва да съдържа невалидни знаци като /?:? * "<> | '#, цифри или автоматичен номер/заглавие от фотоапарат.

Авторски права

Всеки състезател притежава авторското право върху представените изображения. Участниците трябва да потвърдят едноличната собственост върху техните произведенията в случай, че те са победители. С участието си в конкурс с вашето име или псевдоним вие гарантирате, че това е ваше собствено произведение. Всички състезатели дават разрешение, на организаторите на състезанието да използват без заплащане безплатно лицензионно право за целите на рекламата и популяризирането на конкурса.

С участието си в конкурса, участниците се съгласяват, че техните изображения ще останат част от историята и окончателните конкурсни резултати и не могат да бъдат изтрити или премахнати.

Дисквалификация

- Всяка една медия, която не отговаря на правилата и условията на конкурса, може да бъде отхвърлена от Организатора;

- Участникът използва повече от един профил;

- Участникът качва медия, която не отговаря на категорията и темата на конкурса;

- Ако участниците бъдат заподозрени, че регистрират фалшиви профили за гласуване към медия;

- Участникът не използва истинските си имена и персонална информация;

- Участникът кандидатства с медия с авторски права на трети лица;

- Подадената медия е с лошо качество или описание;

- Дисквалификацията не подлежи на обжалване. Заплатените WINGS не подлежат на връщане.

Обработка на медия

Може да се използва цифрова последваща обработка с цел оптимизиране на медията, но нямате право да добавяте или премахвате ключови елементи на медията. Яркост, контраст, баланс на цветовете могат да бъдат коригирани. Петна от прах, малки елементи и т.н. могат да бъдат ретуширани. Супервайзорът на конкурса има свободата да отхвърли всяка медия, ако е била по тяхно мнение манипулирана или е премахната целостта на оригиналното изображение.

При преминаване от 1-и към 2-и кръг до участие ще бъдат допуснати само по 1 медия на участник (класиралата се най-висок общ резултат).

Жури екип

Медиите ще бъдат оценявани от жури екип по категории. Жури екипът ще оцени изображенията за визуално въздействие, композиция, оригиналност, техника, творчеството, способността да се предаде послание, чувство или емоция.

Всички медии, участващи във VIPA, се оценяват онлайн от жури екипа, което позволява да бъдат видени медиите, независимо от коя част на света са. Най-добрите снимки от всяка категория се избират въз основа на получения среден рейтинг. Най-добрите медии с най-висок рейтинг ще бъдат класирани за финалния кръг. Броят на финалистите във всяка категория е петима.

Взетите от журито решения не подлежат на обжалване. Всеки, който се опита да урони престижа на член на жури екипа, ще бъде дисквалифициран и блокиран от достъп до платформата.

Супервайзор

Конкурсът има назначен супервайзор-професионалист, който следи за спазването и изпълнението на правилата. Отговаря за дисквалификацията и за вземането на спорни решения. Взетите от супервайзора решения не подлежат на обжалване. Всеки, който се опита да урони престижа на супервайзора, ще бъде дисквалифициран и блокиран от достъп до платформата.

Администратор

Конкурсът има назначен един или повече администратори, които осигуряват или отказват достъп до участие на всички снимки-кандидати. Администраторът следи за съдържанието и описанието на медията, което трябва да отговаря на темата на конкурса и на нормалните етични норми.

Организатор: Фамозо Груп ООД

Управител: Васко Василев

Имейл: info@voubs.com

Уеб сайт: http://voubs.com

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 9999

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори