Voubs is for sale. Contact us!
Очарователни домашни любимци
Награден фонд: 112
1 во Място: €112
Разгледай
1 ви
България
новак
 • Удостоен
Hide & Seek

When he tries to look like a plant but his antennae ( еyes ) betray him. First attempt exploring the wild... - Djaro, the adorable chicken.

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Очарование навсякъде Конкурсът е подходящ за всички, които имат до себе си очарователни домашни любимци и желаят да ги представят пред широка аудитория. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури в екип от 3 души. 75% е максималният резултат, който може да постигне всеки участник. Домашни любимци на фокус Обичате животните? Имате кадри от уникални места с главни герои - кучета, котки и влечуги; гризачи, птици и риби. Като акцент във фокуса на фотографиите, с които участвате, трябва да бъдат домашните любимци излъчващи очарование. Те обръщат погледи и винаги са център на вниманието на всички наоколо. Това е съревнование, в което участниците са посветили интригуващи кадри, чрез които представят любимите си животни. Те са верни, любвеобвилни и емоционални; възприемчиви и истински. Винаги са с вас където и да сте. И са се превърнали в част от семейството. Участвайте с избрани медии, а ние от VOUBS сме Ви приготвили чудесни награди. Участвайте и спечелете Любопитно ли Ви е какво може да спечелите? Организаторите гарантират награден фонд от страхотните € 100 евро. Всеки регистриран потребител може да участва, като заплати входна такса за участие от 10 Wings. 50% от събраните входни такси или това са точно 5 WINGS, които ще се събират в наградния фонд. Питате се какво е WINGS и колко ще Ви струва? 1 WINGS се равнява на 0,32 евро, което означава, че всеки одобрен от Вас, ще прибави 1,6 евро към гарантирания награден фонд. Този от Вас, който получи най-висока обща оценка, ще спечели 100 евро парична награда + 50% от входните такси. Важно условие, без което състезанието не може да започне, е да има поне двама регистрирани участници в него. Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като насърчителна награда по сметката си. За да участвате, трябва да притежавате в портфейла си поне 10 WINGS (на цена от 4,80 евро) за всяка снимка. VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате входните такси за участие. Купувате виртуална валута чрез PayPal или ePay. Регистрацията започва на 08.08.2016 г. и приключва на 18.09.2016 г. Гласуването ще бъде отворено от 22.08.2016 г. До 25.09.2016 г.. Победителят в конкурса и крайното класиране ще бъдат видими онлайн на 26.09.2016 г.. Класирането и резултатите на изпратените за участие медии, ще бъдат видими през целия период на конкурса. Защо да изберете VOUBS? Това е мястото където, докато се забавлявате, можете да си спечелите парични награди, страхотни продукти и виртуална валута WINGS. Но това не е всичко. Тук всеки регистриран потребител може да създава свои собствени конкурси и да предлага награди във всички дисциплини; да създава и членува в различни групи по интереси; да промотира свои медии и да оценява други потребители участници. Организатор и собственик на сайта и марката VOUBS.com e Фамозо Груп ООД.
Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

49 Days

Период за регистрация

8 Август 2016  -  18 Септември 2016

Публичен вот

22 Август 2016  -  25 Септември 2016

Жури гласуване

22 Август 2016  -  25 Септември 2016

Обявяване на победители

26 Септември 2016

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file
Вижте Описание на конкурса.

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 3000

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори