Voubs is for sale. Contact us!
“Огън или дим” фотографски конкурс
Награден фонд: 166
1 во Място: €166
Разгледай
1 ви
България
новак
 • Удостоен
Burning charcoals

Burning charcoals

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

“Огън или дим” фотографски конкурс


Фотографският конкурс, Ви предизвиква да потърсите и намерите подходящи интересни обекти за снимане и да вземете участие с Ваши лични изображения по темата. Основен акцент са дима или огъня или и двете в съчетание.

Огънят винаги е бил интересен и привличащ вниманието. Само трябва да видите хора около лагерен огън, лесно е да се види магията му. Хората имат толкова дълбока и инстинктивна връзка с него, че не е чудно защо, включването на пламък в снимка, може да има такова силно въздействие.

Топлината и дима могат да повредят вашето оборудване, пламъкът може бързо да излезе извън контрол и да стане пожар. Затова е важно да спазвате указанията за безопасност. С фотографията на дим и огън трябва да се внимава, но от друга страна е изключително красива, ако е успешна. Тя може да се прави много лесно, с камера и няколко основни предмета от домакинството.

Всичко от което се нуждаете е, да разбирате основните умения за осветление, настройки на камерата и медията с която искате да работите. Ключов фактор за тази фотография е търпението. Защото отнема доста от времето. Снимките се правят по 3 основни начина. Могат да бъдат основният обект на кадъра, елемент или основен източник на светлина за изображението. Обикновено имаме комбинация от трите.

Може да постигнете идеални снимки, чрез системата на опити и грешки. Обектите са много непредсказуеми и практически невъзможни да се контролират, но точно това ги прави интересни. Въпреки това, чрез практика, с тях биха могли да се създадат красиви и творчески фотографски произведения.

Бъдете креативни и направете най-страхотните фотографии. Участвайте, а ние Ви обещаваме парични награди.

Участвайте и спечелете

Всеки регистриран потребител може да участва, като заплати входна такса за участие от 5 Wings. Организаторът гарантира награден фонд от страхотните 150 евро. 50% от събраните входни такси или точно 2,5 WINGS, ще се натрупват в допълнителния награден фонд над сигурните 150 евро. 1 WINGS от виртуалната валута на сайта се равнява на 0,32 евро, което означава, че всеки допуснат до участие, ще прибави 0,80 евро към гарантирания награден фонд.

Важно условие, без което състезанието не може да стартира, е да има поне двама регистрирани участници. За да участвате, трябва да притежавате в портфейла към регистрацията си поне 5 WINGS (на цена от 2,40 евро) за всяка медия. VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате входните такси за участие. Как можете да закупите от виртуалната валута? Това става онлайн чрез PayPal и ePay.

Победителят с най-висока обща оценка, ще получи страхотните 150 евро награда + 50% от входните такси, получени от всички участници. Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката си. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури екип от 3 души. 75% е максималният резултат, който може да постигне всеки участник.

Регистрацията започва на 08.03.2017 и приключва на 18.04.2017. Гласуването ще стартира на 15.03.2017 и ще приключи на 21.04.2017. Победителите ще бъдат обявени онлайн. Класирането и резултатите, ще бъдат видими през последните 7 дни на конкурса.

Защо да изберете VOUBS?

Това е мястото където, докато се забавлявате, можете да си спечелите парични награди, страхотни продукти и виртуална валута WINGS. Тук всеки регистриран потребител може да създава свои собствени конкурси и да предлага награди във всички дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката VOUBS e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

8 Март 2017  -  18 Април 2017

Публичен вот

15 Март 2017  -  21 Април 2017

Жури гласуване

15 Март 2017  -  21 Април 2017

Обявяване на победители

21 Април 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

                 

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 11111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори