Voubs is for sale. Contact us!
Правата на човека
Награден фонд: 200
1 во Място: €200
Разгледай
1 ви
Македония, Република
новак
 • Удостоен
 • Харесван
Her eyes show everything

This is a picture created by me and some of my co-artists from Tetovo. It is a picture that shows how women get abused in our country and all around the world. We want to spread the word and raise awareness against women discrimination and domestic violence.

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Конкурсът Правата на човека е отворен за професионални и непрофесионални фотографи, от цял свят. Трябва да сте на възраст над 14 години и трябва да бъдете автор и едноличен собственик на авторските права. Официалният език на този конкурс е "английски". Общите условия, правилата на конкурса, описания и комуникация с Организатора ще бъдат чрез официалния език на конкурса. Организаторът на фото конкурса Правата на човека определя като подходящи снимки, тези които показват културни, икономически и политически права, правото на живот, свобода, образование, равенство пред закона, убеждения, свободата на словото, информация, религия, движение и националност. Представените фотографии във фото конкурса трябва да илюстрират значимостта на основно човешко право и значението му да бъде защитавано. Участвайте в конкурса за най-добра снимка или илюстриран плакат на тема "Права на човека". Снимката или илюстрирания плакат трябва да предава ясно послание за какво човешко право се отнася. Снимката или илюстрирания плакат трябва да имат ясно и подробно описание. НАГРАДИ Участникът с най-висок общ резултат ще бъде обявен за победител и ще спечели € 200 парична награда. От 2-ро до 20-то място всеки квалифициран състезател ще получи насърчителна награда от 20 WINGS, добавени към сметката му в VOUBS. Входни такси и срок Без входна такса. Краен срок за участие Юли 13,2016.
Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Целева общност

Времетраене

46 Days

Период за регистрация

2 Юни 2016  -  13 Юли 2016

Публичен вот

9 Юни 2016  -  18 Юли 2016

Жури гласуване

9 Юни 2016  -  18 Юли 2016

Обявяване на победители

18 Юли 2016

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file
Представените фотографии във фото конкурса трябва да илюстрират значимостта на основно човешко право и значението му да бъде защитавано. В този конкурс, ние ще приемем само участници със снимки, които илюстрират значимостта на основно човешко право и значението му да бъде защитавано, с подробно описание и ясно послание. Организаторът на фото конкурса Правата на човека определя като подходящи снимки, тези които показват културни, икономически и политически права, като например правото на живот, свобода, образование и равенство пред закона, вярата, свободата на словото, информация, религия, движение и националност. Състезанието по правата на човека е отворен за професионални и непрофесионални фотографи, от всички краища на Wolrd. Трябва да сте 14+ години и трябва да бъде автор и едноличен собственик на авторските права. СРОКОВЕ Регистрациите за този конкурс започват от 00.00 часа на 02.06.2016 г., до 23:59 на 13.07.2016 Гласуването ще започне от 09.07.2016 и ще приключи на 17.07.2016. Класирането и общите резултати ще бъдат видими в последните 5 дни от конкурса.   ИЗИСКВАНИЯ - Трябва да сте регистриран потребител на сайта http://www.voubs.com. - Не е позволено да се използват рамки, подписи и водни знаци върху снимките. - Заглавието на снимката трябва да е на английски език, уникален и да не съдържа специални символи. Името на файла трябва да бъде заглавието на снимката.Няма да се приемат фотографии, озаглавени с автоматичния номер на файла от камерата и заглавия с цифри. - Снимките трябва да са * .jpg, * .jpeg файлове с максимален размер 3 MB. - Всеки потребител може да участва с повече от една снимка. - Не може да спечели повече от 1 награда от този конкурс. - Трябва да осигурите истинските си имена, телефонен номер, имейл адрес, възраст, длъжност и страната на пребиваване във вашия voubs потребителския профил. ПРАВИЛА ЗА ГЛАСУВАНЕ Очаквайте скоро ДИСКВАЛИФИКАЦИЯ АКО: - Вие използвате повече от един акаунт - Вашата снимка не е по темата на конкурса - Ако са регистрирани фалшиви акаунти да гласуват за вашите медии - Не използвате истинските си имена и лични данни - Вие сте изпратили снимка с авторски права на трето лице - Ако организаторът на конкурса прецени, че Вашата снимка е с лошо качество или описание - Дисквалификацията не подлежи на обжалване

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 2222

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори