Voubs is for sale. Contact us!
Снимка на домашен любимец 2019
Награден фонд: 100
1 во Място: €100
Разгледай
1 ви
Украйна
новак
 • Удостоен
 • Харесван
покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Обичате кученца, котенца … или змии?

 

Някога поемали ли сте отговорността да се грижите за някой, който не може да каже дори и дума, но все пак съумява да докосне силно сърцето ви? Някога намирали ли сте успокоение в две разбиращи очи? Или накратко да попитаме: имали ли сте домашен любимец?

 

Ако отговорът на горепосочените въпроси е да, то тогава това е вашият конкурс! Опитваме се да съберем албум от мили моменти от живота на домашните любимци.

 

Може би обичате кучета и снимате умните животинки как носят неща и дават лапа при поискване? За кучетата казват, че са най-добрите приятели на човека. Докажете го!  А и най-вероятно показва привързаността си към стопанина доста емоционално , скачайки и тичайки. Какви страхотни модели са кучетата!

 

А може би имате котка? Предполагаме, че тя обича да се прегръща във вас, въпреки че има доста сърдити представителки на котешки род, които не дават дори да ги докоснеш. Би било любопитно да разберем дали наистина котките усещат човешката болка и се опитват да я облекчат.

 

Дали нямата декоративно зайче! Малко сладко подскачащо същество, което ползва мебелите ви да си остри предните зъби, изгризвайки всичко наред.  Чували сме, че зайчета са перфектни домашни любимци за малките деца. Така ли е?

 

А може да си падате по нещо по-екзотично като влечуги например. Костенурките толкова ли са бавни, колкото очакваме? А дали змиите са толкова коварни и опасни?

 

Ето няколко причини да споделите снимка:

 • собствениците на животни могат да си помогнат - ако домашния ви любимец може да направи нещо и знаете начин да го научите, защо да не споделите с другите;
 • домашните любимци са почти постоянно в движение така че е предизвикателен и интересен тип снимки, които трябва да направите;  
 • домашният ви любимец може да ви накара да се гордеете с него още веднъж!

 

Корицата на конкурса е спечелилата миналогодишното издание. Тя се нарича “Полицейско куче”  и е с автор Азим Кхан Рууни.

 

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Всички

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Фотографи

Времетраене

39 Days

Период за регистрация

27 Януари 2019  -  7 Март 2019

Публичен вот

5 Февруари 2019  -  7 Март 2019

Жури гласуване

5 Февруари 2019  -  7 Март 2019

Обявяване на победители

7 Март 2019

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 100000

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 4

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.