Voubs is for sale. Contact us!
"Стари конструкции" фотографски конкурс
Специална
1 во Място: €19
Разгледай
1 ви
България
новак
 • Удостоен
Владишкият мост и Царевец през зимата

Част от историческите забележителности на Велико Търново през зимата

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Споделете вашите оригинални идеи


"Стари конструкции" е фото конкурс за регистрирани потребители от цял свят, които желаят да представят своето фотографско изкуство и умения пред аудиторията на конкурсния хъб. Участвайте още сега. При нас ще откриете подходящите за Вас конкурси, в които може да участвате и да спечелите.


Бъдете внимателни със светлината


Когато правите снимки на стари конструкции трябва да сте наясно с посоката на светлината. Причината е, че светлината е огромен фактор: може да увеличи сенките, текстурата, контраста и дори отражението.

 

Когато снимате структури, широкоъгълният обектив е много добър избор. Този обектив е идеален за стари конструкции, тъй като ви дава възможност да оформите цялата сграда в нейната среда.

 

Когато слънцето залязва или е в процес да го направи, това е времето в което архитектурната фотография може да се получи дори още по-интересна. Снимането по време на залез слънце, означава снимане на сградата като силует, когато слънцето залязва. За да получите възможно най-добра снимка, позиционирайте сградата или структурата между вас и залязващото слънце привечер. Разбира се, ще трябва да деактивирате светкавицата си и се пригответе за някои уникални фотографии.


Как може да участвате?


Регистрирани потребители може да участват, като заплатят такса от 10 Wings. Организаторът гарантира наградния фонд, който е 100% от събраните такси или 10 WINGS, които ще се събират от участниците. 1 WINGS единица от виртуалната валута на платформата се равнява на 0,32 евро, което означава, че всеки участник ще добави по 3,20 евро към наградния фонд.


За участие в конкурса, Вие трябва да притежавате авторските права на медиите. Качеството на фотографиите е много важно. Те трябва да отговарят точно на заглавието на темата. Журито ще оценява и гласува за най-добрите, представящи идеята на конкурса. Детайлно описание, оригиналност на композицията и техника на заснемане, също ще бъдат важни при оценяването на медиите.


За да вземете участие, трябва да имате в портфейла към регистрацията си 10 WINGS (на цена от 3,20 евро) за всяка медиа. VOUBS работи с виртуална валута, която се закупува и добавя към онлайн портфейла на потребителите и чрез нея те заплащат входните такси за участие. Как да закупите виртуална валута? Много лесно през PayPal и ePay.


Награди за победителите


Победителят с най-висока обща оценка, получава парична награда от 100% събраните входни такси на участниците. Класираните потребители от 2-ро до 5-то място, ще получат по 10 WINGS, като поощрителна награда.


Вотът и определянето на победителите, ще се проведе от жури в екип от 3 души.
Най-високият резултат, който може да постигне всеки участник е 75%.
Регистрацията за участие стартира на 15.06.2017 г. и завършва на 20.07.2017 г.
Гласуването ще започне на 29.06.2017 г. и ще приключи на 27.07.2017 г.
Печелившите и крайното класиране ще бъдат обявени онлайн на 28.07.2017 г.
Класирането и резултатите, ще бъдат видими в последните 7 дни на конкурса.


Защо VOUBS?


Платформата е място където, докато се забавлявате и развивате таланта си, печелите пари, продукти или от виртуалната валута. VOUBS Ви дава нови възможности. При нас всеки регистриран потребител, може да създаде собствени проекти и да предлага награди във всички съществуващи дисциплини.

Организатор и собственик на сайта и марката e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

42 Days

Период за регистрация

15 Юни 2017  -  20 Юли 2017

Публичен вот

29 Юни 2017  -  27 Юли 2017

Жури гласуване

29 Юни 2017  -  27 Юли 2017

Обявяване на победители

27 Юли 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

                                                                                       

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 1111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.