Voubs is for sale. Contact us!
Свят в лилаво
Награден фонд: 109
1 во Място: €109
Разгледай
1 ви
Македония, Република
новак
 • Удостоен
Amazing Lefkada

Sunsets are proof that no matter what happens, every day can end beautifully. Those three girls enjoy in sunset on Lefkada Island.

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

VOUBS Ви отправя предизвикателство Kонкурсът “Свят в лилаво“ е подходящ за професионални фотографи и фотографи любители. Може би за всеки фотограф ще бъде интересно не само да участва, но и да разглежда галерията с качени фотографии и да дава своята оценка за най-добрите от тях. Снимките ще бъдат оценявани от регистрирани потребители на сайта и жури екип от трима души. 75% е максималният резултат, който може да постигне всеки един участник. Вдъхновение в лилаво Светът, който ни заобикаля е изпълнен с цветове – морета, океани и планини; растения, храна и животни; градове, села и поля; мода, обичаи и фестивали. Но основният акцент на снимките, с които участвате в този конкурс е лилавия цвят. Участвайте и спечелете Какво може да спечелите ако участвате? Организаторът Фамозо Груп ООД гарантира награда от страхотните € 100 евро. Всеки регистриран потребител може да участва, като заплати входна такса за участие от 10 Wings. 50% от събраните такси или това са по 5 WINGS от всеки участник, ще се натрупват в награден фонд над гарантираните 100 €. Питате се какво е WINGS и колко ще Ви струва? WINGS е собствена виртуална валута на VOUBS, която добавяте към онлайн портфейла си и ползвате за плащане на входни такси и услуги, предлагани от VOUBS (промотиране на снимка, допълнителни гласове, статус Златен потребител). 1 WINGS се равнява на 0,32 евро, което автоматично означава, че всеки одобрен от Вас в конкурса, ще прибави 1,6 евро към нарастващия награден фонд. Този от Вас който спечели "Свят в лилаво" с най-висока обща оценка, ще получи от VOUBS 100 евро парична награда + 50% от входните такси на всички участници. Важно условие, без което фотографския конкурс не може да стартира, е да има минимум двама участника в него. Участниците, класирали се от втора до десета позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката им в сайта. За да участвате, трябва да притежавате в портфейла си поне 10 WINGS. Как може да закупите виртуална валута WINGS? Това става чрез PayPal или ePay. Крайният срок за регистрация в "Свят в лилаво" приключва точно в 23:59 часа на 18-ти септември 2016 година. Гласуването започва от 00:00 ч. на 22.08.2016 и приключва в 23:59 ч. на 25.09.2016 година. Победителят и крайното класиране ще бъдат онлайн на 26.09.2016 година. Класирането и резултатите на изпратените за участие снимки, ще бъдат видими през целия период на събитието. VOUBS е платформа, която Ви предоставя възможността да покажете Вашите умения в различна област и да печелите награди (парични и предметни награди, виртуална валута WINGS) като регистриран потребител. Регистрацията Ви позволява да гласувате за други медии, да участвате или създавате собствени групи по интереси, да развивате собствения си акаунт като Златен потребител с повече екстри, да следвате и бъдете следван от интересни потребители. Регистрирайте се и управлявайте акаунта си според Вашите интереси. Организатор и собственик на сайта и марката e Фамозо Груп ООД.
Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

41 Days

Период за регистрация

15 Август 2016  -  18 Септември 2016

Публичен вот

22 Август 2016  -  25 Септември 2016

Жури гласуване

22 Август 2016  -  25 Септември 2016

Обявяване на победители

25 Септември 2016

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 11111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори