Voubs is for sale. Contact us!
Светът по време на пандемията COVID-19
Специална
Разгледай
1 ви
Индия
новак
 • Удостоен
PRAYER WITH LAMPS

A MOTHER ALONG WITH CHILD IS PRAYING FOR LIFE DURING COVID-19 WEARING MASKS.

покажи коментарите

Информация и Правила

Организирано от Lilia Yotova

Лилия Йотова е председател на Асоциацията на Професионалните Фотографи (АПФ) в България и член на Федерацията на Европейските Професионални Фотографи. Тя е сертифициран European Photographer. Преподавател е по фоторепортаж и фотожурналистика в Арт Колеж. Член на Съюза на българските журналисти.
Лилия е завършила Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография, след това Колеж по реклама и PR към СУ, ФЖМК, бакалавърската й степен е със специалност Бизнесадминистрация и стопанско управление, а магистратурата – Печатни медии.
Лилия се занимава само с фотография повече от 15 години. Нейни снимки са публикувани на страниците на списанията Story, Harper's Bazaar, Elle, National Geographic, Cosmopolitan, National Geographic Kids, Блясък, Журнал за жената, Кулинарен журнал, Здравен журнал, Моето дете, Ева, Максимум и т.н. В портфолиото си има над 200 корици на списания.
Работи по различни проекти и кампании на Уницеф. Журира международни и национални фотографски конкурси. Взима участие в няколко съвместни изложби с колеги фотографи и има реализирана самостоятелна изложба от Карнавала във Венеция на тема „Всички лица на любовта“.
Направленията, в които работи са: светска фотография, фоторепортаж, корпоративна фотография, 
събитиядетски и семейни фотосесиисватби, портрети.

Информация за конкурса

Описание

Целият свят е lock down заради пандемията COVID-19. Асоциацията на професионалните фотографи организира този фотоконкурс, за да покаже реалната ситуация от различни места и през различен поглед и ракурс. Всеки фотограф - професионалист или любител може да се включи и да покаже как видя той епидемията, последиците от нея, промяната, хората, действията, изолацията.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Всички

цел

Повишаване на информираността

Категория:

Фотография

Целева общност

Фотографи

Времетраене

46 Days

Период за регистрация

12 Април 2020  -  15 Май 2020

Публичен вот

15 Май 2020  -  21 Май 2020

Жури гласуване

15 Май 2020  -  21 Май 2020

Обявяване на победители

28 Май 2020

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 100000

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.