Voubs is for sale. Contact us!
ТОП 10 Снимки Септември 2019
Специална
1 во Място: V 75
Разгледай
1 ви
Виетнам
новак
 • Удостоен
 • Харесван
Harvesting salt

Salt fields are also Bac Lieu’s specialty. Bac Lieu is the salt basket of the Mekong Delta, with vast salt fields running along the coast. The salt fields in Bac Lieu are divided into squares and rows with full of white salt sparkling below the sunshine.

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Добре дошли в нашия месечен конкурс за фотография, който има за цел да награди най-добрите 10 снимки на участници. Този конкурс е достъпен в цял свят и е подходящ както за любители, така и за професионални фотографи. Може да участвате във всеки един ежемесечен конкурс от серията “Топ 10 снимки на месеца”, без да е необходимо да заплащате входна такса.

Това е ежемесечен аматьорски конкурс (без входна такса) във VOUBS. Класираните в топ 10 снимки, ще бъдат възнаградени с общо 300 WINGS награден фонд от виртуалната валута на VOUBS. Притежава жури панел от минимум 3-ма души избрани от организатора на конкурса - ФАМОЗО ГРУП ООД. Притежава минимум 30 дни за регистрация и минимум 30 дни за гласуване. Класирането на живо (Ranking visibility) е видимо 7 дни преди края на конкурса.

Това е конкурс с лиценз "верифициран" във VOUBS. Той спазва определени стандарти и правила наложени от VOUBS за придобиване на настоящия лиценз – верифициран конкурс.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Всички

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Под-категория:

Екшън

Целева общност

Фотографи

Времетраене

37 Days

Период за регистрация

1 Септември 2019  -  30 Септември 2019

Публичен вот

8 Септември 2019  -  8 Октомври 2019

Жури гласуване

8 Септември 2019  -  8 Октомври 2019

Обявяване на победители

8 Октомври 2019

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 100000

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 2

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.