Voubs is for sale. Contact us!
Трудът през фотообектива
Награден фонд: Други
1 во Място: Специална
Разгледай
1 ви
България
новак
 • Удостоен
Подготовка за оран

Всяка пролет хората в Родопа планина подготвят нивите за оран, като разхвърлят тор. Опитвам се да запазя автентични моменти като този, защото времето променя всичко много бързо. Този ден имах късмета да заснема тази жена докато работи.

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

По повод честването на 30 години от своето създаване Агенцията по заетостта обявява фотоконкурс на тема „Трудът през фотообектива”. Темата не е случайно избрана - 30 години единственият обществен посредник на пазара на труда в България подкрепя тези, които просто търсят работа или мечтаят за своята професионална реализация. 30 години Агенцията по заетостта  е неизменно и до работодателите, като им помага да открият търсените от тях кадри. 

 

Ето защо Агенцията по заетостта поставя труда във фокуса на този конкурс! Целта е да провокираме професионални фотографи, както и любители, да представят своя индивидуален или пък нестандартен (защо не!) поглед към света на работещите хора – многообразието от дейности и емоции, които заемат по-голямата част от нашия съзнателен живот.

 

Ще очакваме да станем свидетели на технически и творчески умения и да се насладим на качествени фотографии с добра композиция и креативност, които „улавят” моментите на работещия човек.

 

Фотоконкурсът ще започне на 3-ти март 2020 г., а кандидатурите трябва да бъдат подадени до 31 май 2020 г. – 23:59 часа. Оценяването на фотографиите от журито ще се осъществи между 8 април и 2 юни 2020 г. Победителите ще бъдат излъчени на 5 юни 2020 г.

 

Оценките на фотографиите, които участват в конкурса, ще бъдат формирани по следния начин: 95% жури и 5% публика. Публиката може да гласува от началото до края на конкурса.

 

Най-добрите 30 фотографии ще заслужат специалното си място на фотоизложба, организирана от Агенция по заетостта с любезното съдействие на Столична община. Изложбата ще бъде представена през м. октомври ( допълнително ще бъде уточнена крайната дата) 2020 г. на едно от най-емблематичните места в гр. София – Мостът на влюбените до НДК. Там ще бъдат наградени спечелилите първите 3 места, а творчеството на най-добрите 30 участници в конкурса ще стигне до възможно най-широка публика. След приключване на изложбата фотографиите ще бъдат изложени във всички бюра по труда в страната.

 

Желаем на всички участници късмет в сътворяването на „зашеметяващи” снимки и едно незабравимо пътуване в света на работещите хора!

 

Нека трудът бъде във Вашия фотообектив!

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Всички

цел

Повишаване на информираността

Категория:

Фотография

Целева общност

Фотографи

Времетраене

94 Days

Период за регистрация

3 Март 2020  -  31 Май 2020

Публичен вот

3 Март 2020  -  31 Май 2020

Жури гласуване

8 Април 2020  -  2 Юни 2020

Обявяване на победители

5 Юни 2020

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file
1. Тема на фотоконкурса:
1.1. „Трудът през фотообектива”
2. Изисквания към кандидатите:
2.1. Могат да вземат участие професионални фотографи и любители.
2.2. Няма ограничение във възрастта (лица под 18 години - задължително съгласие на техните родители или законни настойници).
2.3. До 3 снимки на участник.
2.4. Снимките на участниците не трябва да съдържат елементи, уронващи престижа на представените професии и заснетите лица.
3. Технически изисквания:
3.1. Снимките трябва да бъдат в дигитален формат JPEG, да имат заглавие и да бъдат придружени от кратък текст, описващ мястото, ситуацията и посланието на снимката ( до 40 думи напр.).
3.2. Големината на изображението трябва да бъде не по-малка от 3000 пиксела по дългата страна.
3.3. Резолюцията трябва да е не по-малка от 300 dpi. Файловете не трябва да са по-големи от 10 МВ.
3.4. Всеки автор трябва да може да предостави изходен файл за целите на изложбата ( снимка в оригинален размер ).
3.5. Допускат се следните допълнителни обработки на снимката – обработка на яркост и контраст, изостраня на изображението и прекадриране на снимката.
3.6. Не се допускат фотоколажи, както и снимки, които са грубо ретуширани дигитално или съдържат допълнително прибавени надписи и графики.
4. Други
4.1. Агенцията по заетостта като организатор ще използва снимките само и единствено за целите на конкурса , последващи изложби във връзка с него, както и с промоционална цел.
4.2. Участникът декларира, че е осигурил информираност и при необходимост съгласие (напр. ако закон изисква такова съгласие) на заснетите лица на конкурсните снимки.

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 100000

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 3

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.