Voubs is for sale. Contact us!
Удивителни пейзажи
Награден фонд: 112
1 во Място: €112
Разгледай
1 ви
новак
 • Удостоен
The beauty of Bulgarian nature

The natural landscape of Bulgaria is diverse, consisting of lowlands, plains, foothills and plateaus, river valleys, basins, and mountains of varying elevations.
About 70% of the country’s territory is hilly land and 30% is mountainous. The average elevation of the country’s territory is 467 m, generally decreasing from south to north and from west to east.

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Уникалност без граници Конкурсът е подходящ за професионални фотографи и любители, които обичат да снимат пейзажна фотография и желаят да я споделят. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури в екип от трима души. 75% е максималният резултат, който може да постигне всеки един участник. Неповторими кадри, спиращи дъха Като акцент в снимките, с които участвате, трябва да бъде пейзажната фотография на удивителни места. Това е конкурс за фотография, в който участниците са посветили уникални кадри, чрез които представят любимите си пейзажи. Това са фотографии които спират дъха - морета, реки и езера; планини; долини и континенти; градски и от дивата природа. Едно от нещата които различават пейзажната фотография, това е високото качество на изображенията. Участвайте, а ние от VOUBS Ви обещаваме чудесни награди. Участвайте и спечелете Любопитно ли Ви е какво може да спечелите? Организаторът гарантира награден фонд от страхотните € 100 евро. Всеки регистриран потребител може да участва, като заплати входна такса за участие от 10 Wings. 50% от събраните входни такси или точно 5 WINGS, ще се натрупват в допълнителния награден фонд над сигурните 100 евро. Питате се какво е WINGS и колко ще Ви струва? 1 WINGS се равнява на 0,32 евро, което означава, че всеки допуснат до участие, ще прибави 1,6 евро към гарантирания награден фонд. Този от Вас, който спечели с най-висока обща оценка, ще получи 100 евро парична награда + 50% от входните такси, получени от всички участници. Важно условие, без което състезанието не може да започне, е да има поне двама регистрирани участници в него. Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката си. За да участвате, трябва да притежавате в портфейла си поне 10 WINGS (на цена от 4,80 евро) за всяка снимка. VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате входните такси за участие. Как можете да закупите от виртуалната валута? Това става чрез PayPal и ePay. Регистрацията започва на 05.09.2016 г. и приключва на 09.10.2016 г. Оценяването на медиите ще започне на 12.09.2016 г. и ще приключи на 16.10.2016 г.. Победителят в конкурса и крайното класиране ще бъдат обявени онлайн на 17.10.2016 г.. Класирането и резултатите на изпратените за участие снимки, ще бъдат видими през целия период на конкурса. Защо да изберете VOUBS? Това е мястото където, докато се забавлявате, можете да си спечелите парични награди, страхотни продукти и виртуална валута WINGS. Но това не е всичко. Тук всеки регистриран потребител може да създава свои собствени конкурси и да предлага награди във всички дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката VOUBS.com e Фамозо Груп ООД.
Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

41 Days

Период за регистрация

5 Септември 2016  -  9 Октомври 2016

Публичен вот

12 Септември 2016  -  16 Октомври 2016

Жури гласуване

12 Септември 2016  -  16 Октомври 2016

Обявяване на победители

16 Октомври 2016

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 22222

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори