Voubs is for sale. Contact us!
"Великолепни водопади" фотографски конкурс
Награден фонд: 188
1 во Място: €188
Разгледай
1 ви
Румъния
новак
 • Удостоен
Bigar waterfall

Amazing romanian waterfall

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Магията на водата

Конкурсът е подходящ за фотографи, които имат снимки с акцент водопадите заснети с различни техники и скорост. Тук участниците са посветили свои уникални кадри, чрез които да представят любимите си водопади по света.

Те са представяни, като предизвикателство за фотографите. Естествената красота на водата ги прави идеален обект за снимки. Те са красиви и често на трудни за осветяване места. Динамични обекти, знаем че движението означава предизвикателство, но и реална възможност за по-динамични снимки.

Макар да изглежда като проста задача, снимането им и правенето на водата да изглежда копринено гладка, може да затрудни всеки, особено ако не разполагате с подходящото оборудване. Ако искате да заснемете движещата се вода и тя да бъде гладка и мека, ще трябва да използвате статив.

След като поставите вашата камера на статив, трябва да продължите с работата по намаляване на скоростта на затвора. Намаляването на ISO-то на камерата до най-малкия номер, не само повишава качеството на изображението, но и намалява скоростта на затвора. Водопадите обикновено се намират в тесни каньони, така че по-голямата част от времето ще Ви бъде необходим обектив с широк ъгъл на увеличение.

В зависимост от източника на вода на водопада, той може да изглежда различно през всички сезони. Например, тези за които водата идва предимно от разтопен сняг, често са пресъхнали или редуцирани до минимум, към края на лятото. Те са най-добри за снимки в края на пролетта или началото на лятото, а в началото на пролетта те обикновено са прекалено бурни. Така че е добра идея да разберете източника на водата и да посетите мястото, когато е подходящо за снимки.

Вземете участие с вашите най-добри снимки, а ние Ви обещаваме чудесни награди.

Участвайте и спечелете сега

Всеки регистриран потребител може да участва, като заплати входна такса за участие от 5 Wings. Организаторът гарантира награден фонд от страхотните 150 евро. 50% от събраните входни такси или точно 2,5 WINGS, ще се натрупват в допълнителния награден фонд над сигурните 150 евро. 1 WINGS от виртуалната валута на сайта се равнява на 0,32 евро, което означава, че всеки допуснат до участие, ще прибави 0,80 евро към гарантирания награден фонд.

Важно условие, без което състезанието не може да стартира, е да има поне 2 регистрирани участници. За да участвате в надпреварата, трябва да притежавате в портфейла към регистрацията си поне 5 WINGS (на цена от 2,40 евро) за всяка снимка. VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате входните такси за участие. Как можете да закупите от виртуалната валута? Това става онлайн чрез PayPal и ePay.

Защо да участвате?

Победителят с най-висока обща оценка, ще получи страхотните 150 евро награда + 50% от входните такси, получени от всички участници. Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката си. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури екип от 3 души. 75% е максималният резултат, който може да постигне всеки участник. Регистрацията започва на 19.01.2017 г. и приключва на 01.03.2017 г. Гласуването ще стартира на 26.01.2017 г. и ще приключи на 04.03.2017 г. Победителят в конкурса и крайното класиране ще бъдат обявени онлайн. Класирането и резултатите, ще бъдат видими през последните 7 дни на конкурса.

Защо VOUBS?

Това е мястото където, докато се забавлявате, можете да си спечелите парични награди, страхотни продукти и виртуална валута WINGS. Тук всеки регистриран потребител може да създава свои собствени конкурси и да предлага награди във всички дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката VOUBS e Фамозо Груп ООД.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

44 Days

Период за регистрация

19 Януари 2017  -  1 Март 2017

Публичен вот

26 Януари 2017  -  4 Март 2017

Жури гласуване

26 Януари 2017  -  4 Март 2017

Обявяване на победители

4 Март 2017

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

  

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 1111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори