Voubs is for sale. Contact us!
Жълто-оранжева снимка 2018
Награден фонд: 100
1 во Място: €100
Разгледай
1 ви
Иран, Ислямска република
новак
 • Провокативен
 • Удостоен
 • Харесван
Orange harmony

Iranian wive

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

Есен е!

 

Дърветата губят така наречените си дрехи. Вървим по килима от летни спомени, докато листата падат едно след друго, разстилайки жълто-оранжев нюанс след целувките на слънцето към виновниците за кислорода ни.

И споменали вече слънцето, не е ли красиво, когато лъчите му се смесват на ръба на света, приличащи на огън в небето с жълто-оранжев пламък в края на деня. Нека погледнем към дамата, която е свършила работа по това време на деня - на залез слънце. Не можем да не забележим нейния вкус към модата - облечена е с жълта риза, носи оранжево червило, върви надолу по алеята с нейните боти на високи токчета от кафява кожа.

 

Може би вече е време да сложим няколко дънера в камината и да наблюдаваме как огънят сменя цвета си? Колко хубави са тези моменти! И колко хубави са жълтото и оранжевото!

 

Поглеждайки от психологическа гледна точка, оранжевото носи топлина и енергия.  Стимулира дейността и апетита. Но всъщност жълтото в е цветът с най-много асоциации. Той предразполага към комуникация и стимулира паметта, но също означава и “Внимание!”. Той е цветът на щастието, но и ние подчертаваме с него.

 

Определено, жълтото е радост!

Така… жълтото е едновременно “радост” и “внимание!”. Каква противоположност?! Но едно е сигурно: ние го обожаваме, когато е придружено с черно, особено като стилът на сайта на VOUBS. Това е една причина защо трябва да се включите в конкурса за жълто-оранжева снимка във VOUBS. Ето и още няколко:

 • предлагаме ви невероятната награда от 100 евро;
 • всички наши стотици хиляди потребители ще се насладят на творбата ви;
 • ние имаме опит с такъв конкурс и миналата година Мони Матева постави невероятен пример с нейният жълто-оранжев пейзаж, който можете да видите като корица.

 

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Всички

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Фотографи

Времетраене

39 Days

Период за регистрация

5 Ноември 2018  -  14 Декември 2018

Публичен вот

14 Ноември 2018  -  14 Декември 2018

Жури гласуване

14 Ноември 2018  -  14 Декември 2018

Обявяване на победители

14 Декември 2018

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 100000

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 4

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.