Замъкът „Влюбен във вятъра“ след 100 години
Награден фонд: 1K
1 во Място: €500
Безплатен вход

 • дни

 • часа

 • МИНУТИ
оставащи за регистрация
 • You Оценете
 • 10
  Рейтинг
 • 4
  Favorite
 • 0
  Гласове
 • 0
  Участници
 • 0
  Участия

Информация и Правила

Организирано от The Castle of Ravadinovo

The castle is Tourist Attraction # 1 in Bulgaria
Winner of a Gold and Silver Prize for Tourist attraction in A’Design Award Italy, Trip Advisor Recommended “Certificate of Excellence”
Only 35 kilometer to the south from Burgas

The construction of the Castle was inspired from a dream from the childhood - to build own magic Castle, the same as in the fairy tales. That's why nevertheless the style is so close to the similar buildings from the Renaissance and Romantic period the real name of the Castle is Magic Style. The nickname of the Castle is In love with the wind, which comes from the extremely phenomena of the nature - the sun shines only when the wind blows.

The Castle is a private project, started in 1996, when the designer draws a big cross in the field near the village of Ravadinovo, Bulgaria. At the moment the main body of the building is a huge cross-shaped building covered with the shining copper leafs. As the main construction material is Marble Limestone, the combination of the sunlight, stone's crystals and copper metal gives the incredible feelings once during the sunrise and once a day during the sunset.

The Castle is the biggest tourist attraction in Bulgaria with more than 1 million tourists every year. It's mainly for one day tourist family trips. The magic architecture of the Castle, beautiful park, swan's lake and art galleries are excellent place for numerous events and competitions. The game zone of the Castle attracts the guests with the exiting feelings for all ages.

Информация за конкурса

Описание

"Замъкът „Влюбен във вятъра“ след 100 години“ е конкурс за фотомонтаж, графика, рисунки или смесена фотографска техника, отворен за напреднали и професионални участници от цял свят. Конкурсът е подходящ за фотографи, дизайнери и художници. Целта му е участниците да разкрият своите професионални умения и креативност по темата, чрез изброените техники и използвайки специално качените за целта медии от организатора - Замъка „Влюбен във вятъра“. Вие имате възможността да разглеждате и теглите снимки на Замъка „Влюбен във вятъра“ на този линк: https://www.voubs.com/stuff/castle.rar, които да обработвате според темата на конкурса и чрез техниката която сте избрали да участвате. На страницата на замъка „Влюбен във вятъраhttps://zamaka.bg/ има повече снимки и видеа, които могат да помогнат допълнително на участниците.

Развихрете въображението си и направете най-креативната медиа на замъка чрез фотомонтаж, графика, рисунки или смесена фотографска техника на тема: "Замъкът „Влюбен във вятъра“ след 100 години“. Ще бъдат оценявани високо произведения, които представят замъка по необикновен начин.

Начин на провеждане

Конкурсът ще се проведе в 1 кръг с продължителност от 60 дни (срок за регистрация). Организаторът Замъка „Влюбен във вятъра“ гарантира награден фонд от €1000 евро. Всеки регистриран потребител може да участва, без входна такса. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури екип. 100% е максималният резултат, който може да постигне всеки един участник, от които 90% е тежестта на журито и 10% потребителския вот. Жури и публика ще имат 7 дни, в които могат да преглеждат и оценяват медиите на участниците.

Участвайте и спечелете страхотни награди

Наградният фонд, който Организатора ще предостави за този конкурс е 1000 евро. Първите трима победители ще получат парични награди общо за 1000 евро.

Награди

Награда 1 място – 500 евро

Награда 2 място – 300 евро

Награда 3 място – 200 евро

Крайни срокове

Регистрацията започва на 01.08.2019 г. и приключва на 29.09.2019 г. 

Гласуването ще стартира на 30.09.2017 г. и ще приключи на 06.10.2019 г.

Класирането и резултатите ще бъдат видими през последните 7 дни на състезанието.

Победителите в конкурса и крайното класиране ще бъдат обявени на 07.10.2019 г.

Конкурсът Замъкът „Влюбен във вятъра“ след 100 години се организира от Ренесанс ООД, с. Равадиново – Замък. VOUBS е независим посредник между Организатора и участниците като предоставя на Организатора платформа под наем и гарантира прозрачност и надеждност за Организатор и участници.

Замъкът „Влюбен във вятъра” – Равадиново (видео) е най-посещаваният туристически обект в България и Атракцион №1 на Черноморският регион. Замъкът е основен партньор на фирмите за организиран туризъм в България и любимо място за посещение на туристите от целия свят. 

- Обявен е от Министерството на Туризма на Република България за „Туристически обект №1“ за 2018 година

- Класиран е в Топ-3 на най-красивите замъци в Европа от Европейската комисия по туризъм в Брюксел.

- Носител на Златен и Сребърен приз за Архитектурен дизайн A’design Award, Италия 

- Златен приз и първо място на ITB China за „Качество на туристически продукт”, Китай

- Златен Приз от Американската Архитектурна Асоциация.

- Участието на Замъка в Световните туристически изложения в Лондон, Дубай, САЩ, Китай и многобройните национални и международни награди допринесоха за популяризирането на България, не само като туристическа дестинация, а привлича и чуждестранни инвестиции. Доказателство за това е и специална покана от организаторите MGM Group за представителство на България на Световният Икономически Форум през месец Октомври в Макао 2017 година.

Замъкът е средище на националната култура и място за множество международни културни и научни събития. Той е пазител на българската духовност и традиции. Инициативата на замъка за препис на историята на Паисий, вече втора година  предизвика небивал патриотичен подем и над 20000 души не само от България се включиха в преписа на „История Славянобългарска”, като до 2017 година са осъществени и дарени на български културни институции по света седем преписа. В параклисът на Замъка се провежда и ежедневна историческа възстановка на „Клетвата на Левски”, където над 15000 души само за един месец за се заклели „Да обичат и да работят за България.

- Замъкът е построен с цената на много труд от Георги Тумпалов в продължение на над 22 години. Той е част от историята на България и част надеждата на всички хора, че красотата ще спаси света.

Покажи още Покажи по-малко

Опит

Всички

цел

Закупуване на авторски права

Категория:

Няколко категории

Целева общност

Фотографи
Графични дизайнери
Художници

Времетраене

67 Days

Период за регистрация

1 Август 2019  -  29 Септември 2019

Публичен вот

30 Септември 2019  -  6 Октомври 2019

Жури гласуване

30 Септември 2019  -  6 Октомври 2019

Обявяване на победители

7 Октомври 2019

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file
1. ПРАВИЛА за провеждане на конкурса - Замъкът „Влюбен във вятъра“ след 100 години
1.1. "Замъкът „Влюбен във вятъра“ след 100 години“ е конкурс за фотомонтаж, графика, рисунки или смесена фотографска техника, отворен за напреднали и професионални участници от цял свят.
1.2. Целта му е участниците да разкрият своите професионални умения и креативност по темата, чрез изброените техники и използвайки специално качените за целта медии от организатора - Замъка „Влюбен във вятъра“.
1.3. Победителите ще бъдат определени от жури и потребителски вот. Максималният рейтинг, който може да постигне една медиа на всеки един участник е 100% - 90% е тежестта на жури вота и 10% публичен вот.
1.4. Снимките, които Организатора предоставя за обработка и всеки един участник може да изтегли и обработва са достъпни на линка тук: https://www.voubs.com/stuff/castle.rar
2. Начин на провеждане
2.1. Конкурсът ще се проведе в един кръг с продължителност от 60 дни.
2.2. Регистрацията започва на 01.08.2019г. и приключва на 29.09.2019г.
2.3. Гласуването ще стартира на 30.09.2019г. и ще приключи на 06.10.2019г.
2.4. Класирането и резултатите ще бъдат видими през последните 7 дни на състезанието.
2.5. Победителите в конкурса и крайното класиране ще бъдат обявени на 07.10.2019г.
3. Гласуване
3.1. Жури екипа и потребителите ще имат 7 дни, в които да оценяват снимките на участниците.
3.2. При максимален рейтинг на снимка от 100% оценката се формира:
3.3. - 90% е тежестта за жури екипа.
3.4. - 10% е тежестта на публичния вот
4. Изисквания за участие:
4.1. - Всеки потребител може да участва с повече от една снимка;
4.2. - Снимките, с които участвате трябва да са с високо качество и да отговарят на темата, в противен случай няма да бъдат допуснати за участие;
5. Авторски права
5.1. Всеки участник притежава авторските права на представените изображения. Участникът удостоверява работата като своя собствена.
5.2. С участието си в конкурсите всеки участник се съгласява, че неговото изображение ще остане като част от историята и крайното класиране на конкурса и няма да може да бъде изтрита.
6. Награди
6.1. Наградният фонд, който Организатора ще предостави за този конкурс е 1000 евро. Първите трима победители ще получат парични награди общо за 1000 евро.
6.2. Награда 1 място – 500 евро
6.3. Награда 2 място – 300 евро
6.4. Награда 3 място – 200 евро
7. Дисквалификация
7.1. - Всяка една снимка, която не отговаря на правилата и условията на конкурса, може да бъде отхвърлена от Организатора;
7.2. - Участникът използва повече от един профил;
7.3. - Участникът качва обработвана снимка, която не е част от предложените от Организатора снимки и не отговаря на темата на конкурса;
7.4. - Участникът не използва истинските си имена и персонална информация;
7.5. - Участникът кандидатства със снимка с авторски права на трети лица;
7.6. - Дисквалификацията не подлежи на обжалване.

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 100000

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.