Voubs is for sale. Contact us!
Животът на село
Награден фонд: 100
1 во Място: €100
Разгледай
1 ви
Македония, Република
новак
 • Удостоен
The raeper and the rice

Extras performed rituals marking the tilt of rice in a village in Kocani. All ceremonies were held in October 2015 in a village in Kocani Macedonia.

покажи коментарите

Информация и Правила

Информация за конкурса

Описание

КРАСОТАТА НА СЕЛОТО ПРЕЗ ОБЕКТИВА Конкурсът “Животът на село” е подходящ за всички фотографи, които желаят да представят пред широка аудитория фотографии от своето ежедневие, гостувания или просто селски туризъм. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури в екип от трима души. 75% е максималният резултат, който може да постигне всеки един участник. ПРИРОДА И ТРАДИЦИИ НА ЕДНО МЯСТО Основна тема във фотографиите за участие, трябва да бъде животът на село такъв, какъвто го вижда фотографа през своя обектив. Обекти на заснемане могат да бъдат - хора, животни, градини и къщи; огради, селскостопанска техника и пейзажи, селски труд и занаяти; традиции, обичаи и вещи. Споделете интересни и любими кадри в албума на конкурса, а ние от VOUBS Ви обещаваме чудесни награди. УЧАСТВАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ Любопитно ли Ви е какво може да спечелите? Организаторът гарантира награден фонд от страхотните € 100 евро. Всеки регистриран потребител може да участва, като заплати входна такса за участие от 10 Wings. 50% от събраните входни такси или точно 5 WINGS, ще се натрупват в допълнителния награден фонд над сигурните 100 евро. Питате се какво е WINGS и колко ще Ви струва? 1 WINGS се равнява на 0,32 евро, което означава, че всеки допуснат до участие, ще прибави 1,6 евро към гарантирания награден фонд. Този от Вас, който спечели с най-висока обща оценка, ще получи 100 евро парична награда + 50% от входните такси, получени от всички участници. Важно условие, без което състезанието не може да започне, е да има поне двама регистрирани участници в него. Класиралите се от 2-ра до 10-та позиция ще получат 10 WINGS, като поощрителна награда по сметката си. За да участвате, трябва да притежавате в портфейла си поне 10 WINGS (на цена от 4,80 евро) за всяка снимка. VOUBS работи със собствена виртуална валута WINGS, която се добавя към онлайн портфейла Ви и чрез нея заплащате входните такси за участие. Как можете да закупите от виртуалната валута? Това става чрез PayPal и ePay. РЕГИСТРАЦИЯТА започва на 29.08.2016 г. и приключва на 03.10.2016 г. Оценяването на медиите ще започне на 05.09.2016 г. и ще приключи на 10.10.2016 г.. Победителят в съревнованието и крайното класиране ще бъдат обявени онлайн. Класирането и резултатите на изпратените за участие снимки, ще бъдат видими през целия период на надпреварата. Защо да изберете VOUBS? Това е мястото където, докато се забавлявате, можете да си спечелите парични награди, страхотни продукти и виртуална валута WINGS. Но това не е всичко. Тук всеки регистриран потребител може да създава свои собствени конкурси и да предлага награди във всички дисциплини. Организатор и собственик на сайта и марката VOUBS.com e Фамозо Груп ООД.
Покажи още Покажи по-малко

Опит

Не е указано

цел

Забавление

Категория:

Фотография

Целева общност

Времетраене

42 Days

Период за регистрация

29 Август 2016  -  3 Октомври 2016

Публичен вот

5 Септември 2016  -  10 Октомври 2016

Жури гласуване

5 Септември 2016  -  10 Октомври 2016

Обявяване на победители

10 Октомври 2016

Общи правила

file
Настоящите Основни правила (наричани по-долу ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА) за участие в конкурси на VOUBS уреждат правилата и условията за участие във всеки конкурс, организиран чрез VOUBS. В случай, че са записани допълнителни правила добавени от самия Организатор на конкурса, то тези правила са записани в графата "Допълнителни правила" и се зачитат с предимство пред "Основните правила".
прочетете общите правила

Допълнителни правила

file

Позволени типове медии

 • file

  Images
 • Txt

  Текстове
 • file

  Видео
 • file

  Аудио

Гласуване

Ограничения

restrictions
Държава: Не е указано

Пол: Всички

Макс участници: 11111

Не се допускат водни знаци или разпознавателни знаци.

Позволено участие с максимум: 5+

Вие трябва да сте единствен собственик на авторските права.

Партньори