loader

Активни външни конкурси

Добре дошли в раздел "Активни външни конкурси" на платформата. Тук ще откриете интересно разнообразие от състезания в които можете да участвате и да спечелите невероятни награди. Това е и мястото където може да публикувате онлайн събития с цел промоция и привличане на повече участници.

Каква е разликата между VOUBS и външните конкурси?

Разликата между състезанията на VOUBS и външните е, че първите са създадени и качени от нас или потребители на платформата, които използват всички нейни ресурси и правила.

Докато външните са създадени и сe намират на чужди сайтове и VOUBS няма нищо общо с организаторите и не гарантира наградния фонд и достоверноста на информацията качена от потребителите.

Кои са организаторите?

Организатори могат да бъдат фирми, организации и частни лица от цял свят. Всеки потребител може да споделя такава информация свободно и напълно безплатно тук.

Има ли гаранция?

Една от задачите ни като посредник в състезанията на VOUBS, е да гарантираме доверие и сигурност. Много строго следим за некоректни организатори, които публикуват награди или обещания, които не могат да изпълнят.

При външните това е много трудно и ние не можем да гарантираме това на нашите потребители. Информацията тук се качва от регистрирани потребители и те носят пълната отговорност за нейната достоверност и коректност.

Разбира се, ако има случай на некоректна информация, тя ще бъде премахната от платформата и потребителя ще бъде предупреден от наш администратор.

Кой може да публикува?

Външни състезания могат да бъдат публикувани свободно от всеки наш регистриран потребител.

Как може да се публикува?

Ако сте потребител на платформата и сте намерили интересни конкурси, които искате да споделите. Може да публикувате информацията напълно безплатно и то само в няколко стъпки.

Ако желаете да публикувате, в горен ляв ъгъл на началната ни страница, трябва да кликнете върху бутон “Изпрати ни конкурс”, след което да попълните коректно нужната информация.

И когато сте готови с попълването на информацията, само трябва да натиснете зеления бутон “Изпрати”. Преди информацията да бъде видима от потребителите на сайта, трябва да изчакате одобрение от администратор.

Защо да публикувате?

Това е мястото, където да публикувате вашите състезания и да привлечете мигновено участници от цял свят.

Външни състезания организирани в цял свят и държави като: САЩ, Великобритания, Австралия, ЮАР, Франция, Италия, Германия, Испания, Холандия, Русия, България, Бангладеш, Индия, Индонезия, Тайланд, Сингапур, Китай, Япония, Южна Корея, Дания, Швеция, Финландия, Норвегия, Полша, Чехия, Канада, Бразилия, Мексико, Словакия, Словения, Сърбия, Македония, Румъния, Гърция, Молдова, Турция, Азърбейджан, Узбекистан, Армения.

Добави още сега > Създай външен конкурс 

Здравей, непознати друже!

Забелязах, че преглеждаш активните ни конкурси, но не ползваш акаунт и това те ограничава да достъпиш пълните възможности на сайта. Позволи ми да ти дам бързи насоки какво би могъл да правиш при нас, в случай че не знаеш.

Виждаш ли двата бутона в горния десен ъгъл? С тяхна помощ ще можеш да постигнеш всичко, което нашата платформа позволява. Ако си нов при нас и нямаш акаунт, не се притеснявай за сложните процедури, защото регистрацията ще ти отнеме само 5 минути и не изисква твърде много данни.

Веднага, след като влезеш в системата, само влизането ще те дели от печалбата на награди във всеки един конкурс, който виждаш тук. Ще можеш още да гласуваш за други участници, да създаваш собствено съдържание и дори да печелиш пари, ставайки жури член. Като наш потребител създаването на лични конкурси ще бъде много лесно, само в няколко стъпки, а ако имаш външен конкурс от друг сайт, лесно можеш да го добавиш при нас.

О! Нека ти кажа и още нещо. Всеки път, когато добавяш външен конкурс в нашата база се включваш във възможността да спечелиш до 200 евро парична награда!

Така че, дали си фрилансър, ентусиаст, създател или бизнес, започни сега като регистрираш свой акаунт и влезеш с него! Специално за теб сме подготвили и допълнителна информация, която да ти даде силен старт,когато станеш потребител.

Ще се видим пак тогава!
Покажи още
Промотирай медия
Увеличи аудиторията си сега!
Най-популярни
Любими медии