loader

Активни външни конкурси

Добре дошли в раздел "Активни външни конкурси" на платформата. Тук ще откриете интересно разнообразие от състезания в които можете да участвате и да спечелите невероятни награди. Това е и мястото където може да публикувате онлайн събития с цел промоция и привличане на повече участници.

Каква е разликата между VOUBS и външните конкурси?

Разликата между състезанията на VOUBS и външните е, че първите са създадени и качени от нас или потребители на платформата, които използват всички нейни ресурси и правила.

Докато външните са създадени и сe намират на чужди сайтове и VOUBS няма нищо общо с организаторите и не гарантира наградния фонд и достоверноста на информацията качена от потребителите.

Кои са организаторите?

Организатори могат да бъдат фирми, организации и частни лица от цял свят. Всеки потребител може да споделя такава информация свободно и напълно безплатно тук.

Има ли гаранция?

Една от задачите ни като посредник в състезанията на VOUBS, е да гарантираме доверие и сигурност. Много строго следим за некоректни организатори, които публикуват награди или обещания, които не могат да изпълнят.

При външните това е много трудно и ние не можем да гарантираме това на нашите потребители. Информацията тук се качва от регистрирани потребители и те носят пълната отговорност за нейната достоверност и коректност.

Разбира се, ако има случай на некоректна информация, тя ще бъде премахната от платформата и потребителя ще бъде предупреден от наш администратор.

Кой може да публикува?

Външни състезания могат да бъдат публикувани свободно от всеки наш регистриран потребител.

Как може да се публикува?

Ако сте потребител на платформата и сте намерили интересни конкурси, които искате да споделите. Може да публикувате информацията напълно безплатно и то само в няколко стъпки.

Ако желаете да публикувате, в горен ляв ъгъл на началната ни страница, трябва да кликнете върху бутон “Изпрати ни конкурс”, след което да попълните коректно нужната информация.

И когато сте готови с попълването на информацията, само трябва да натиснете зеления бутон “Изпрати”. Преди информацията да бъде видима от потребителите на сайта, трябва да изчакате одобрение от администратор.

Защо да публикувате?

Това е мястото, където да публикувате вашите състезания и да привлечете мигновено участници от цял свят.

Външни състезания организирани в цял свят и държави като: САЩ, Великобритания, Австралия, ЮАР, Франция, Италия, Германия, Испания, Холандия, Русия, България, Бангладеш, Индия, Индонезия, Тайланд, Сингапур, Китай, Япония, Южна Корея, Дания, Швеция, Финландия, Норвегия, Полша, Чехия, Канада, Бразилия, Мексико, Словакия, Словения, Сърбия, Македония, Румъния, Гърция, Молдова, Турция, Азърбейджан, Узбекистан, Армения.

Добави още сега > Създай външен конкурс 

Вие не сте регистриран потребител!

Присъедини се в конкурсите на VOUBS и се състезаввай с международни автори за вълнуващи награди.

Продай авторските права на своите снимки,видео,аудио или текст и спечели парични награди, безплатни продукти или услуги гарантирани от спонсорите.

Започни веднага като регистрираш нов акаунт във VOUBS още днес. Безплатно е!

Поканени са всички хора работещи на свободна практика или пък разполагащи с допълнително свободно време. Очакваме ВИ!
Покажи още
Промотирай медия
Увеличи аудиторията си сега!
Промотирани медии
Tree is Food
Egay Vermudo
Philippines
198
+ 147
 • 48
 • 1
 • 1
The Royal Oak
Krasimir Todorov
Germany
229
 • 34
 • 1
 • 2
Най-популярни
Blue
 • 0
 • 0
Любими медии
Wood and Life: Carpenter
Mak Azad
Bangladesh
4
+ 10
 • 372
 • 21
 • 33