loader

Приключили външни конкурси

Добре дошли в раздел "Приключили външни конкурси" на платформата VOUBS. Тук ще намерите съдържание от всички външни състезания, които вече са приключили. Това е мястото, където може да потърсите популярни организатори.

Какви са тези конкурси?

Тук ще откриете само приключили външни състезания, в които периода за регистрация вече отдавна е изтекъл. Ако желаете да се запишете за участие, моля отидете в раздел „Активни  външни конкурси“.

Защо са тук?

Всеки има предварително зададена крайна дата за приключване. След като тази дата съвпадне с днешния ден, конкурса автоматично преминава в приключили.

Каква е ползата?

Изминалите служат като архив за потребителите, които желаят да се запознаят повече с онлайн състезанията по света. Най-голяма е ползата за организаторите, които си гарантират рекламно място и повече видимост за техния конкурс. От  потребителска гледна точка ползите не са големи.

Информацията се пази определено време в нашия архив. Това дава възможност на всички заинтересовани потребители да разглеждат съдържание от стотици приключили състезания и определени конкретни теми.

Разглеждайки изминалите състезания, може да придобиете много ценна информация за това какво се изисква от Вас за да спечелите.

Добави своя още сега > Създай външен конкурс 

Състезания организирани в цял свят и държави като: САЩ, Великобритания, Австралия, ЮАР, Франция, Италия, Германия, Испания, Холандия, Русия, България, Бангладеш, Индия, Индонезия, Тайланд, Сингапур, Китай, Япония, Южна Корея, Дания, Швеция, Финландия, Норвегия, Полша, Чехия, Канада, Бразилия, Мексико, Словакия, Словения, Сърбия, Македония, Румъния, Гърция, Молдова, Турция, Азърбейджан, Узбекистан, Армения.

Здравей, непознати друже!

Забелязах, че преглеждаш активните ни конкурси, но не ползваш акаунт и това те ограничава да достъпиш пълните възможности на сайта. Позволи ми да ти дам бързи насоки какво би могъл да правиш при нас, в случай че не знаеш.

Виждаш ли двата бутона в горния десен ъгъл? С тяхна помощ ще можеш да постигнеш всичко, което нашата платформа позволява. Ако си нов при нас и нямаш акаунт, не се притеснявай за сложните процедури, защото регистрацията ще ти отнеме само 5 минути и не изисква твърде много данни.

Веднага, след като влезеш в системата, само влизането ще те дели от печалбата на награди във всеки един конкурс, който виждаш тук. Ще можеш още да гласуваш за други участници, да създаваш собствено съдържание и дори да печелиш пари, ставайки жури член. Като наш потребител създаването на лични конкурси ще бъде много лесно, само в няколко стъпки, а ако имаш външен конкурс от друг сайт, лесно можеш да го добавиш при нас.

О! Нека ти кажа и още нещо. Всеки път, когато добавяш външен конкурс в нашата база се включваш във възможността да спечелиш до 200 евро парична награда!

Така че, дали си фрилансър, ентусиаст, създател или бизнес, започни сега като регистрираш свой акаунт и влезеш с него! Специално за теб сме подготвили и допълнителна информация, която да ти даде силен старт,когато станеш потребител.

Ще се видим пак тогава!
Покажи още
Промотирай медия
Увеличи аудиторията си сега!