loader

Предстоящи външни конкурси

Добре дошли в раздел "Предстоящи външни конкурси" на платформата VOUBS. Това е една от най-интересните страници при нас в платформата. Тук може да разгледате и да си изберете външни състезания за участие, които все още не са започнали.

Кой ги е добавил?

Организатори могат да бъдат фирми, организации и частни лица от цял свят. Всеки потребител може да споделя такава информация свободно и напълно безплатно тук.

Как се добавят?

Ако сте потребител на платформата и сте намерили интересено състезание които искате да споделите. Може да публикувате информацията напълно безплатно и то само в няколко стъпки.

Ако желаете да публикувате, в горен ляв ъгъл на началната ни страница, трябва да кликнете върху бутон Изпрати ни конкурс, след което да попълните коректно нужната информация.

И когато сте готови с попълването на информацията, само трябва да натиснете зеления бутон “Изпрати. Преди информацията да бъде видима от потребителите на сайта, трябва да изчакате одобрение от администратор.

Защо е важно да публикувате конкурса си във VOUBS?

Това е мястото, където да публикувате вашите конкурси и да привлечете мигновено участници от цял свят.

Как да промотирам проекта си?

Потребители от цял свят могат много бързо и лесно да промотират свой собствен онлайн проект във VOUBS. Той може да бъде създаден за забавление или с награди, входна такса или без входна такса, международен или регионален, в различни сфери като:

•             Архитектура

•             Дизайн

•             Фотография

•             Стартъп

•             Социални

•             Бизнес и имиджови

•             Видео

•             Аудио и много др.

Как да привлека повече участници?

Имате възможност да качите информация за вашите интригуващи външни състезания на платформата и то напълно безплатно. Представете своя пред хиляди потребители от цял свят и подобрете популярността му още сега.

Състезания организирани в цял свят и държави като: САЩ, Великобритания, Австралия, ЮАР, Франция, Италия, Германия, Испания, Холандия, Русия, България, Бангладеш, Индия, Индонезия, Тайланд, Сингапур, Китай, Япония, Южна Корея, Дания, Швеция, Финландия, Норвегия, Полша, Чехия, Канада, Бразилия, Мексико, Словакия, Словения, Сърбия, Македония, Румъния, Гърция, Молдова, Турция, Азърбейджан, Узбекистан, Армения.

Добави своя още сега > Създай външен конкурс 

Здравей, непознати друже!

Забелязах, че преглеждаш активните ни конкурси, но не ползваш акаунт и това те ограничава да достъпиш пълните възможности на сайта. Позволи ми да ти дам бързи насоки какво би могъл да правиш при нас, в случай че не знаеш.

Виждаш ли двата бутона в горния десен ъгъл? С тяхна помощ ще можеш да постигнеш всичко, което нашата платформа позволява. Ако си нов при нас и нямаш акаунт, не се притеснявай за сложните процедури, защото регистрацията ще ти отнеме само 5 минути и не изисква твърде много данни.

Веднага, след като влезеш в системата, само влизането ще те дели от печалбата на награди във всеки един конкурс, който виждаш тук. Ще можеш още да гласуваш за други участници, да създаваш собствено съдържание и дори да печелиш пари, ставайки жури член. Като наш потребител създаването на лични конкурси ще бъде много лесно, само в няколко стъпки, а ако имаш външен конкурс от друг сайт, лесно можеш да го добавиш при нас.

О! Нека ти кажа и още нещо. Всеки път, когато добавяш външен конкурс в нашата база се включваш във възможността да спечелиш до 200 евро парична награда!

Така че, дали си фрилансър, ентусиаст, създател или бизнес, започни сега като регистрираш свой акаунт и влезеш с него! Специално за теб сме подготвили и допълнителна информация, която да ти даде силен старт,когато станеш потребител.

Ще се видим пак тогава!
Покажи още
Промотирай медия
Увеличи аудиторията си сега!