loader

Приключили конкурси

Добре дошли в раздел "Приключили конкурси" на платформата VOUBS. Тук ще намерите съдържанието от всички състезания, които вече са приключили. Това е мястото, където може да разгледате вече наградените победители, да потърсите популярни организатори, участници или медии.

Мога ли да участвам?

Тук ще откриете само приключили състезания, в които периода за регистрация вече отдавна е изтекъл. Ако желаете да се запишете за участие, моля отидете в раздел „Активни конкурси“.

Кой конкурс е приключил?

Всеки конкурс има предварително зададена крайна дата за приключване. След като тази дата съвпадне с днешния ден, то той автоматично преминава в приключили. Това означава, че организатора трябва да започне да работи по изплащане на наградите във възможно най-кратки срокове (обикновено 14 дни).

С какво може да бъде полезен този раздел?

Всяко състезание организирано във VOUBS се пази определено време в нашия архив. Това дава възможност на всички заинтересовани потребители да разглеждат съдържание от определени конкретни теми.

Да разгледат класирането и да проследят тенденциите в определената сфера. Кой е спечелил и защо? Каква оценка е получил от жури или потребители? Разглеждайки изминалите състезания, може да придобиете много ценна информация за това какво се изисква от Вас, за да спечелите.

Може да разгледате стотици приключили състезания на различни теми като:

·        Най-добро видео

·        Най-сладко бебе

·        Най-красивите очи

·        Лого дизайн

·        Рецепти за готвене

·        Най-добър диджей

·        Най-забавно видео и много др.

Организирай сегаСЪЗДАЙ КОНКУРС

 Участници от различни нации: САЩ, Великобритания, Австралия, ЮАР, Франция, Италия, Германия, Испания, Холандия, Русия, България, Бангладеш, Индия, Индонезия, Тайланд, Сингапур, Китай, Япония, Южна Корея, Дания, Швеция, Финландия, Норвегия, Полша, Чехия, Канада, Бразилия, Мексико, Словакия, Словения, Сърбия, Македония, Румъния, Гърция, Молдова, Турция, Азърбейджан, Узбекистан, Армения.

Вие не сте регистриран потребител!

Присъедини се в конкурсите на VOUBS и се състезаввай с международни автори за вълнуващи награди.

Продай авторските права на своите снимки,видео,аудио или текст и спечели парични награди, безплатни продукти или услуги гарантирани от спонсорите.

Започни веднага като регистрираш нов акаунт във VOUBS още днес. Безплатно е!

Поканени са всички хора работещи на свободна практика или пък разполагащи с допълнително свободно време. Очакваме ВИ!
Покажи още
Промотирай медия
Увеличи аудиторията си сега!
Промотирани медии
Tree is Food
Egay Vermudo
Philippines
198
+ 147
 • 48
 • 1
 • 1
The Royal Oak
Krasimir Todorov
Germany
229
 • 34
 • 1
 • 2
Най-популярни
A romantic night walk along the ancient coast of Sozopol, Bulgaria
Galina Dimitrova
Bulgaria
184
 • 319
 • 0
 • 5
Любими медии
Praying
 • 2
 • 20