Voubs is for sale. Contact us!
    Подреди по:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
loader

Приключили конкурси

Добре дошли в раздел "Приключили конкурси" на платформата VOUBS. Тук ще намерите съдържанието от всички състезания, които вече са приключили. Това е мястото, където може да разгледате вече наградените победители, да потърсите популярни организатори, участници или медии.

Мога ли да участвам?

Тук ще откриете само приключили състезания, в които периода за регистрация вече отдавна е изтекъл. Ако желаете да се запишете за участие, моля отидете в раздел „Активни конкурси“.

Кой конкурс е приключил?

Всеки конкурс има предварително зададена крайна дата за приключване. След като тази дата съвпадне с днешния ден, то той автоматично преминава в приключили. Това означава, че организатора трябва да започне да работи по изплащане на наградите във възможно най-кратки срокове (обикновено 14 дни).

С какво може да бъде полезен този раздел?

Всяко състезание организирано във VOUBS се пази определено време в нашия архив. Това дава възможност на всички заинтересовани потребители да разглеждат съдържание от определени конкретни теми.

Да разгледат класирането и да проследят тенденциите в определената сфера. Кой е спечелил и защо? Каква оценка е получил от жури или потребители? Разглеждайки изминалите състезания, може да придобиете много ценна информация за това какво се изисква от Вас, за да спечелите.

Може да разгледате стотици приключили състезания на различни теми като:

·        Най-добро видео

·        Най-сладко бебе

·        Най-красивите очи

·        Лого дизайн

·        Рецепти за готвене

·        Най-добър диджей

·        Най-забавно видео и много др.

Организирай сегаСЪЗДАЙ КОНКУРС

 Участници от различни нации: САЩ, Великобритания, Австралия, ЮАР, Франция, Италия, Германия, Испания, Холандия, Русия, България, Бангладеш, Индия, Индонезия, Тайланд, Сингапур, Китай, Япония, Южна Корея, Дания, Швеция, Финландия, Норвегия, Полша, Чехия, Канада, Бразилия, Мексико, Словакия, Словения, Сърбия, Македония, Румъния, Гърция, Молдова, Турция, Азърбейджан, Узбекистан, Армения.

Здравей, непознати друже!

Забелязах, че преглеждаш активните ни конкурси, но не ползваш акаунт и това те ограничава да достъпиш пълните възможности на сайта. Позволи ми да ти дам бързи насоки какво би могъл да правиш при нас, в случай че не знаеш.

Виждаш ли двата бутона в горния десен ъгъл? С тяхна помощ ще можеш да постигнеш всичко, което нашата платформа позволява. Ако си нов при нас и нямаш акаунт, не се притеснявай за сложните процедури, защото регистрацията ще ти отнеме само 5 минути и не изисква твърде много данни.

Веднага, след като влезеш в системата, само влизането ще те дели от печалбата на награди във всеки един конкурс, който виждаш тук. Ще можеш още да гласуваш за други участници, да създаваш собствено съдържание и дори да печелиш пари, ставайки жури член. Като наш потребител създаването на лични конкурси ще бъде много лесно, само в няколко стъпки, а ако имаш външен конкурс от друг сайт, лесно можеш да го добавиш при нас.

О! Нека ти кажа и още нещо. Всеки път, когато добавяш външен конкурс в нашата база се включваш във възможността да спечелиш до 200 евро парична награда!

Така че, дали си фрилансър, ентусиаст, създател или бизнес, започни сега като регистрираш свой акаунт и влезеш с него! Специално за теб сме подготвили и допълнителна информация, която да ти даде силен старт,когато станеш потребител.

Ще се видим пак тогава!
Покажи още
Промотирай медия
Увеличи аудиторията си сега!