Подреди по:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
loader

Предстоящи конкурси

Добре дошли в раздел "Предстоящи конкурси" на платформата VOUBS. Това може би е една от най-интересните страници в платформата. Тук може да разгледате и изберете състезания, които все още не са започнали.

Може да се подготвите предварително и да се запишете за получаване известия, за да не изпуснете началото или друго важно събитие. Това Ви предоставя възможността да сте сред първите участници!

Как да се запиша?

Изберете един от предстоящите конкурси и кликнете върху него, за да влезете в страницата. В горния десен ъгъл на страницата ще забележите бутона „Информирай ме“. Ако сте регистриран потребител просто го натиснете и готово!

Ако все още се колебаете дали да се регистрирате просто оставете Вашия и-мейл и ще получите всички известия свързани със състезанието.

Защо да участвам първи?

Да сте сред първите участници винаги е предимство. Това означава, че Вашата медия ще престои възможно най-много време в платформата и ще получи повече преглеждания и оценки от потребителите.

Може да се счита за недостатък това, че няма да имате възможност да разгледате конкуренцията и да прецените имате ли шанс да спечелите.

Ако все пак желаете да участвате в колкото се може повече състезания и искате да не пропуснете нито една възможност, то тогава се запишете за участие във всички предстоящи състезания, които Ви интересуват, а ние Ви пожелаваме само успех!

Как да избера?

Някои състезания изискват входна такса, а други са безплатни. Може да намерите такива с награди и за забавление.

Ако сте начинаещ и желаете да се развивате в определена сфера, ние Ви препоръчваме да започнете с участия в такива без входна такса или за забавление. Това ще Ви даде възможност да се запознаете отблизо с онлайн състезанията, да комуникирате с другите потребители от интересната за Вас сфера и да си направите една добра самооценка.

След като чувствате че вече сте напреднал, може да опитате участие и в тези с парични наградни фондове без входни такси, където конкуренцията винаги е най-силна.

Ако опитате да участвате в конкурси с входна такса, ще премерите сили с много по-малък брой участници, но от друга страна може да очаквате тяхното ниво на състезатели да бъде много високо.

Организирай още сега СЪЗДАЙ КОНКУРС

Предстоящи състезания организирани в: САЩ, Великобритания, Австралия, ЮАР, Франция, Италия, Германия, Испания, Холандия, Русия, България, Бангладеш, Индия, Индонезия, Тайланд, Сингапур, Китай, Япония, Южна Корея, Дания, Швеция, Финландия, Норвегия, Полша, Чехия, Канада, Бразилия, Мексико, Словакия, Словения, Сърбия, Македония, Румъния, Гърция, Молдова, Турция, Азърбейджан, Узбекистан, Армения.

Здравей, непознати друже!

Забелязах, че преглеждаш активните ни конкурси, но не ползваш акаунт и това те ограничава да достъпиш пълните възможности на сайта. Позволи ми да ти дам бързи насоки какво би могъл да правиш при нас, в случай че не знаеш.

Виждаш ли двата бутона в горния десен ъгъл? С тяхна помощ ще можеш да постигнеш всичко, което нашата платформа позволява. Ако си нов при нас и нямаш акаунт, не се притеснявай за сложните процедури, защото регистрацията ще ти отнеме само 5 минути и не изисква твърде много данни.

Веднага, след като влезеш в системата, само влизането ще те дели от печалбата на награди във всеки един конкурс, който виждаш тук. Ще можеш още да гласуваш за други участници, да създаваш собствено съдържание и дори да печелиш пари, ставайки жури член. Като наш потребител създаването на лични конкурси ще бъде много лесно, само в няколко стъпки, а ако имаш външен конкурс от друг сайт, лесно можеш да го добавиш при нас.

О! Нека ти кажа и още нещо. Всеки път, когато добавяш външен конкурс в нашата база се включваш във възможността да спечелиш до 200 евро парична награда!

Така че, дали си фрилансър, ентусиаст, създател или бизнес, започни сега като регистрираш свой акаунт и влезеш с него! Специално за теб сме подготвили и допълнителна информация, която да ти даде силен старт,когато станеш потребител.

Ще се видим пак тогава!
Покажи още
Промотирай медия
Увеличи аудиторията си сега!
Най-популярни
Любими медии