loader

Предстоящи конкурси

Добре дошли в раздел "Предстоящи конкурси" на платформата VOUBS. Това може би е една от най-интересните страници в платформата. Тук може да разгледате и изберете състезания, които все още не са започнали.

Може да се подготвите предварително и да се запишете за получаване известия, за да не изпуснете началото или друго важно събитие. Това Ви предоставя възможността да сте сред първите участници!

Как да се запиша?

Изберете един от предстоящите конкурси и кликнете върху него, за да влезете в страницата. В горния десен ъгъл на страницата ще забележите бутона „Информирай ме“. Ако сте регистриран потребител просто го натиснете и готово!

Ако все още се колебаете дали да се регистрирате просто оставете Вашия и-мейл и ще получите всички известия свързани със състезанието.

Защо да участвам първи?

Да сте сред първите участници винаги е предимство. Това означава, че Вашата медия ще престои възможно най-много време в платформата и ще получи повече преглеждания и оценки от потребителите.

Може да се счита за недостатък това, че няма да имате възможност да разгледате конкуренцията и да прецените имате ли шанс да спечелите.

Ако все пак желаете да участвате в колкото се може повече състезания и искате да не пропуснете нито една възможност, то тогава се запишете за участие във всички предстоящи състезания, които Ви интересуват, а ние Ви пожелаваме само успех!

Как да избера?

Някои състезания изискват входна такса, а други са безплатни. Може да намерите такива с награди и за забавление.

Ако сте начинаещ и желаете да се развивате в определена сфера, ние Ви препоръчваме да започнете с участия в такива без входна такса или за забавление. Това ще Ви даде възможност да се запознаете отблизо с онлайн състезанията, да комуникирате с другите потребители от интересната за Вас сфера и да си направите една добра самооценка.

След като чувствате че вече сте напреднал, може да опитате участие и в тези с парични наградни фондове без входни такси, където конкуренцията винаги е най-силна.

Ако опитате да участвате в конкурси с входна такса, ще премерите сили с много по-малък брой участници, но от друга страна може да очаквате тяхното ниво на състезатели да бъде много високо.

Организирай още сега СЪЗДАЙ КОНКУРС

Предстоящи състезания организирани в: САЩ, Великобритания, Австралия, ЮАР, Франция, Италия, Германия, Испания, Холандия, Русия, България, Бангладеш, Индия, Индонезия, Тайланд, Сингапур, Китай, Япония, Южна Корея, Дания, Швеция, Финландия, Норвегия, Полша, Чехия, Канада, Бразилия, Мексико, Словакия, Словения, Сърбия, Македония, Румъния, Гърция, Молдова, Турция, Азърбейджан, Узбекистан, Армения.

Вие не сте регистриран потребител!

Присъедини се в конкурсите на VOUBS и се състезаввай с международни автори за вълнуващи награди.

Продай авторските права на своите снимки,видео,аудио или текст и спечели парични награди, безплатни продукти или услуги гарантирани от спонсорите.

Започни веднага като регистрираш нов акаунт във VOUBS още днес. Безплатно е!

Поканени са всички хора работещи на свободна практика или пък разполагащи с допълнително свободно време. Очакваме ВИ!
Покажи още
Промотирай медия
Увеличи аудиторията си сега!
Промотирани медии
Gabriella
  • 6
  • 1
Tree is Food
Egay Vermudo
Philippines
198
+ 147
  • 48
  • 1
  • 1
Най-популярни
Wood and Life: Carpenter
Mak Azad
Bangladesh
4
+ 10
  • 372
  • 21
  • 33
Любими медии
Curious Baby
  • 1
  • 17