Voubs is for sale. Contact us!
Trust

VOUBS е световен лидер в организирането и рекламирането на конкурси. По-долу можете да откриете списъка с основни ценности, които нашите служители споделят. Нашата корпоративна култура се свежда до няколко начина на поведение, които правят VOUBS доверен партньор за всеки бизнес и за всеки потребител

  • Създаване на възможности - правим всичко по силите си, за да предоставим възможности на нашите клиенти да създадат или да рекламират своя конкурс, по начин, по който ще достигнат целите си.
  • Ориентиране към клиента – полагаме усилия да разберем интереса на участниците в конкурси, както и този на организаторите на състезания; сайтът ни е в услуга на потребителите и се развива в тази насока ежедневно.
  • Спазване на обещанията – когато се захванем с дадена задача, ние наистина се заемаме сериозно. Държим на думата си. Казано ли е, ще бъде изпълнено. Не бихме говорили празни приказки, ние се захващаме с инициативи, които можем да изпълним.
  • Комуникация – разговаряме, търсим обратна връзка, за да можем да имаме непрeкъснато развитие; ние ценим всяко мнение.
  • Уважение всеки заслужава добро отношение; ние отдаваме на всеки нужния респект и не бихме подценили никого на база на възраст, пол, религиозни възгледи, произход, т.н. Всички хора са равни.
  • Поверителност – ние спазваме поверителността на данните на потрeбителите ни. За повече информация, моля прочетете Политика на поверителност
  • Прозрачност – във всички отношения и във всички наши действия; ние действаме кристално ясно на всяка тема. Имаме прозрачна система за гласуване, която защитава конкурсите ни от измама и прави платформата ни достойна за доверие.
  • Иновативно мислене – живейки в 21-ви век, ние не забавяме относно креативнст и желание да предложим на клиентите ни най-добрите решения. Смели-луди идеи не са забранени, точно набратното – търсим новостта, независимо колко трудно изглежда да е, за да я превърнем в реалност.
Запазваме поверителност
Мислим иновативно
Създаваме възможности
Грижим се за потребителя
Изпълняваме обещаното
Поставяме ясни правила
Доброто отношение е за всички
Ценим мнението Ви

Във VOUBS всяко едно действие е подсигурено и безопасно. Системата ни е разработена така, че да гарантира на потребителите ни кристално ясни действия и да подсигурява защита от недоброжелатели. Направихме списък с основните ни разработки по тема безопасност:

Security

Сигурна система за гласуване в онлайн конкурси: След повече от 5 години на тестване и разработване, VOUBS успя да създаде възможно най-сигурната система за гласуване в онлайн конкурси. VOUBS революционира остарелите методи за оценяване, които не работят. Тук не може да закупите 1000 гласа с 1 клик и да спечелите. Стойността на общия резултат на победителя се формира като % от жури оценяване и % от публично комплексно оценяване. Освен това, по-опитните воубстъри имат по-голяма тежест на вота, което елиминира възможността и прави безсмислена регистрацията на много нови профили, които биха имали тежест едва колкото например един опитен потребител, достигнал 50-то ниво. С всеки ден броя на нашите потребители се увеличава, а с това и броя на гласовете също нараства. Разгледайте нашите победители и се уверете сами в качеството на творбите и системата ни за гласуване.

Верификация на профила: За да участва в конкурс всеки профил трябва да се верифицира и да участва с реалните си имена и лични данни. Това е едно от условията за спечелването на конкурс. Това дава възможност да сме сигурни, че участниците са реални лица, които носят отговорност за действията си.

Нива на профилите: чрез изпълняване на определени действия потребителите ни качват нивата на профилите си, с което гарантирано те са прекарали време на платформата ни. Колкото по-високо е нивото, толкова повече опит има потребителя, за което му гласуваме по-голямо доверие и той/ тя гласува с по-висока сила на вота. Т.е. стимулираме използването само на един единствен профил и това е част от защитата на нашите участници в конкурси да се сблъскат с много профили на един човек.

Защита от спам: ние имаме напълно защитена, недостъпна за трети лица база данни от мейлите на потребителтите ни, като хората могат да откажат получаването на каквито и да било мейли дори от нас.

Безопасност на разплащания: за да участвате в конкурс, който изисква входна такса, то трябва да се използва виртуалната ни валута WINGS, закупуването на която е по метод, избран от Вас - предлагаме paypal, epay, както и банкова карта. При последното плащане това се случва благодарение на системата на Borica, oбработваща платежни операции, водеща система

Оплаквания и проблеми: при наличието на проблем, нашият екип е готов да отговори и да реагира адекватно на ситуацията. Средно до 1 работен ден ние разрешаваме проблемите на потребителите ни. Радваме се, когато воубстърите споределят с нас. Всеки човек може да се свърже с нас било то в социалните медии или на info@voubs.com

Дисквалификация на участници: нашите Общи правила за употреба на сайта ни, както и правилата ни за участници и правилата на самия конкурс изразяват допустимите действия на потребителите. Всяко едно отклонение води до дисквалифициране на медия от конкурс, а при по-сериозни и/или систематични нарушения, до изтриване на потребителя

Безопасност на профилите - профилите на потребителите ни са защитени. Паролите са поставени от самите хора. Регистрираните потребители трябва да потвърдят профила си чрез първоначално влизане на подадения мейл и влизане в профила чрез изпратения там линк. Не е възможно да влезете в сайта ни чрез социална медия и вече да имате създаден профил - системата ни проверява за съвпадение на мейлите и пренасочва.

Безопасност на уебсайта - през изминалите години сме имали конкурси с награден фонд над 10 000 долара и нито една успешна атака, опитваща да промени изхода на конкурс или да затрудни дейностите ни.

Сертификати - издават се като награда в конкурси; те сертифицират реалното спечелване на даден конкурс и мога да бъдат представени пред институции, които при желание да направят проверка при нас.

Гарантирани награди - всеки организатор на конкурс депозира по наша сметка обявената от него награда в конкурса му, с което ние изплащаме наградата на потребителя. VOUBS залага името си и репутацията си и винаги наградите на нашите победители в конкурси се изплащат.